Du tittar:
rapoo Mus M300 Standard Trådlös Ljusgrå

rapoo Mus M300 Standard Trådlös Ljusgrå

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för rapoo Mus M300 Standard Trådlös Ljusgrå hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-221232
EAN: 6940056180476
Varumärke rapoo
Ännu ej betygsatt Skriv recension
rapoo Mus M300 Standard Trådlös Ljusgrå
exkl. moms 199,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
 • Varumärke: rapoo
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
 • Förfinad, med en högkvalitativ finish och ett bekvämt halkfritt rullningshjul, överför M300 med Rapoos senaste och kraftfulla trådlösa multiläge med Bluetooth 3.0, 4.0 och 2.4 GHz. Den bekväma kompakta designen förstärks av en "tyst klick" -funktion, som ger dig frihet och ett sinnesfrid eftersom du inte längre behöver vara orolig för att störa de omkring dig. För att passa olika preferenser har M300 Silent en högpresterande sensor, helt justerbar från 600 till 1600 DPI.
 • M300 Multi-Mode Trådlös har en smart omkopplare mellan Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart / BLE) och 2,4 GHz som garanterar stabil trådlös överföring med upp till 10 meters räckvidd och 360 ° täckning. Du kan fortfarande använda musen oavsett USB-portbrist eller mottagarförlust.
 • M300 Silent paras automatiskt till arbetsenheten. Den ansluts samtidigt till upp till 3 enheter och växlar enkelt mellan dem med ett klick på en knapp. Det förenklar aktiviteter över plattformar, och uppfyller krav på flera uppgifter.
 • Med dess justerbara DPI-sensor är noggrannhet inte längre överlämnad till slumpen. Den är justerbar från 600 till 1600 DPI, så du kan anpassa den till dina önskemål. Den medföljande Nano USB-mottagaren kan förvaras säkert och bekvämt i musens bas. För att komplettera detta erbjuder Rapoos energisparande teknik upp till 9 månaders batteritid.
 • De tysta musomkopplarna låter dig använda musen fritt utan att störa andra. Denna mus är perfekt för sena nattprojekt hemma, användning på offentliga platser och under resor.
 • Multi-Mode trådlös anslutning
 • Justerbar 1600 DPI-sensor
 • Tyst klick-funktion
 • Upp till 9 månaders batteritid
 • Batteri: 1 x AA (medföljer)
 • Färg: Ljusgrå
Specifikation
Varumärke : rapoo

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.