Du tittar:
rapoo Mus MT750S Standard Trådlös

rapoo Mus MT750S Standard Trådlös

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för rapoo Mus MT750S Standard Trådlös hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-221234
EAN: 6940056186706
Varumärke rapoo
Ännu ej betygsatt Skriv recension
rapoo Mus MT750S Standard Trådlös
exkl. moms 399,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
 • Varumärke: rapoo
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
 • Denna avancerade trådlösa mus erbjuder överlägsen komfort och funktionalitet i en elegant vacker design. Huvudfunktionen i trådlös anslutning med flera lägen - via Rapoos pålitliga trådlösa överföring på 2,4 GHz, Bluetooth 3.0 eller Bluetooth 4.0. (Smart) - låter dig ansluta samtidigt till upp till fyra enheter (paras automatiskt), och skifta mellan dem.
 • Med MT750S är exakt navigering på praktiskt taget alla ytor möjlig, tack vare den högpresterande lasermotorn och helt justerbar 3200 DPI. För att göra det ännu bättre har MT750S ett uppladdningsbart batteri så att du kan njuta av trådlös frihet utan att behöva byta ut batterier.
 • Mus MT750S Multi-Mode Trådlös har en smart växel mellan Bluetooth 3.0, Bluetooth 4.0 (Smart / BLE) och 2,4 GHz som garanterar stabil trådlös överföring med upp till 10 meters räckvidd och 360 ° täckning. Du kan fortfarande använda musen oavsett USB-portbrist eller mottagarförlust.
 • MT750S parar automatiskt ihop med arbetsenheten. Den ansluts samtidigt till upp till fyra enheter och växlar enkelt mellan dem med ett klick på en knapp. Det förenklar crossplatform-aktiviteter och uppfyller kraven för flera uppgifter.
 • Med den justerbara DPI-sensorn lämnas inte längre noggrannheten till slumpen. Justerbar från 600 DPI till 3200 DPI, så du kan anpassa den till dina önskemål.
 • Dessutom ger denna högpresterande lasermotor dig möjlighet att använda MT750S på praktiskt taget alla ytor.
 • Tack vare det inbyggda miljövänliga litiumbatteriet, kan en fulladdning räcka i upp till 30 dagar. Det eliminerar behovet av att byta ut batterier.
 • Multi-Mode trådlös anslutning
 • Byt automatiskt mellan flera enheter
 • Justerbar 3200 DPI-lasersensor
 • Miljövänligt uppladdningsbart batteri
 • Färg: Svart
Specifikation
Varumärke : rapoo

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.