Du tittar:
Post-it® Hållare för notislappar, Millennium Combi Desk, svart, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, Neon Rainbow, 12 x 100 blad och indexflikar, medium, röda, DS100-VP

Post-it® Hållare för notislappar, Millennium Combi Desk, svart, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, Neon Rainbow, 12 x 100 blad och indexflikar, medium, röda, DS100-VP

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Post-it® Hållare för notislappar, Millennium Combi Desk, svart, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, Neon Rainbow, 12 x 100 blad och indexflikar, medium, röda, DS100-VP hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-885316
EAN: 4046719010745
Varumärke Post-it®
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Post-it® Hållare för notislappar, Millennium Combi Desk, svart, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, Neon Rainbow, 12 x 100 blad och indexflikar, medium, röda, DS100-VP
exkl. moms 275,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
 • Linjerad: Nej
 • Antal ark: 100 ark
 • Färg: Olika neonfärger
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
 • Den här Post-it® Millennium Desk hållaren har en elegant design, är försedd med tyngd för enkel användning med en hand och kombinerar Z-notislappar och indexflikar.
 • Den här hållarens unika design gör den både funktionell och rolig och den gör din arbetsplats personlig. Den har genomskinliga gummistötdämpare i botten vilket förhindrar att den glider och den är försedd med tyngd för enkel användning med bara en hand. Passar bra när det är bråttom eller när du pratar i telefon. Z-notislappar poppar upp en i taget för enkel borttagning och extra bekvämlighet. Dessa iögonfallande Post-it®-indexflikar är gjorda för att du ska kunna skriva på och flytta dem och de fäster säkert i kanten på sidor, böcker och tidskrifter. Dessa Z-notislappar och flikar är tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfiber och är ett miljömedvetet val. Hållaren levereras komplett med 12 block Z-notislappar i olika neonfärger och ett antal indexflikar. Fyll på din hållare med Post-it® Z-notislappar och indexflikar i klara färger som ger dina idéer personlighet och låter anteckningarna sticka ut.
 • DS100-VP hållare med tyngre bas för användning med en hand
 • Unik modern design
 • Funktionell och rolig
 • Z-notislappar poppar upp en i taget
 • Fyll enkelt på din Z-notishållare med Z-notisrefiller
 • Kan enkelt flyttas eller tas bort
 • Iögonfallande
Specifikation
Linjerad : Nej Antal ark : 100 ark Färg : Olika neonfärger Modell : Vanliga notislappar
Form : Fyrkantig Produktlinje : Anvisningar Produkttyp : Hållare för Z-notislappar Återvinningsbara : Ja
Blå Ängeln : Nej PEFC-certifierade : Ja Specifikationer : Hel skrivbordssats: tung och påfyllningsbar hållare med Post-it® Z-refill Gridded : Nej
Note Size : 76 x 76 mm Återvunnet : Nej Dispenser ingår : Ja Tillverkarens färg : Olika färger
Antal ark per förpackning : 1200 Limtyp : Standard Antal kuddar per förpackning : 12 Dispenserfärg : Black
Dispenserns storlek : 195 x 40 x 107 mm Varumärke : Post-it®

Tillval

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.