Du tittar:
STABILO Överstrykningspenna LUMINATOR® olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 71/4

STABILO Överstrykningspenna LUMINATOR® olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 71/4

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för STABILO Överstrykningspenna LUMINATOR® olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 71/4 hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-120372
EAN: 4006381155045
Varumärke STABILO
Ännu ej betygsatt Skriv recension
STABILO Överstrykningspenna LUMINATOR® olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 71/4
exkl. moms 155,00 kr exkl. moms fp om 4 st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
  • Bläckfärg: Fluorescerande orange, Fluorescerande rosa
  • Återfyllningsbar: Nej
  • Bläcktyp: Vattenbaserat bläck
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Markera text och viktig information med överstrykningspennan STABILO® LUMINATOR® som har en stor bläckbehållare som inte läcker vid tryck.
  • Den eleganta överstrykningspennan STABILO® LUMINATOR® har en mycket större bläckbehållare än andra överstrykningspennor, vilket gör att du kan markera upp till 500 m text och innehåll. Överstrykningspennan har en smart design som inte läcker i stressiga situationer, så den är säker att använda i flygplan. Den har även en bläcknivåindikator så att du kan övervaka åtgången. LUMINATOR® har ett tillförlitligt vattenbaserat bläck med Anti-Dry-Out-teknik så att korken kan vara av under 4 timmar utan att den torkar ut. Den kan användas på nästan alla typer av papper. Den har en robust snedskuren spets som ger dubbla linjebredder på 2 respektive 5 mm så att du kan använda den i många olika sammanhang, till exempel för att skriva, stryka under eller markera. Bläcket kommer att appliceras jämnt ända till sista droppen och det bleknar inte med tiden. Överstrykningspennorna från STABILO® passar perfekt för studenter och yrkesverksamma som måste läsa och markera viktig information i texter. Kollektionen levereras i en lättillgänglig plastförpackning, innehåller 4 levande färger och varje överstrykningspenna har en rund pennkropp med greppzon för bättre kontroll.
  • Med huv
  • Snedskuren spets
  • Linjebredd: 2 respektive 5 mm
  • Textfärg: Orange, Gul, Grön och Rosa
  • Färg pennkropp: Svart + Transparent i respektive textfärg
Specifikation
Bläckfärg : Fluorescerande orange, Fluorescerande rosa Återfyllningsbar : Nej Bläcktyp : Vattenbaserat bläck Grepp : Nej
Indragbar : Nej Linjebredd : 5 mm Max. radbredd (mm) : 5 mm Produkttyp : överstrykningspenna med rund pennkropp
Snabbtorkning : Ja Spetstyp : Chisel Barrel Colour : Assorted Genomskinlig kropp : Ja
Pennkroppsmaterial : Polypropen (PP) Specifikationer : Skuggresistent Anti Dry-Out Technology : Ja Liquid Ink : Ja
Permanent_Ink : Ja Varumärke : Stabilo

Tillval

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.