Du tittar:
STABILO Överstrykningspenna BOSS® EXECUTIVE, olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en förpackning av hårdplast, 73/4

STABILO Överstrykningspenna BOSS® EXECUTIVE, olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en förpackning av hårdplast, 73/4

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för STABILO Överstrykningspenna BOSS® EXECUTIVE, olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en förpackning av hårdplast, 73/4 hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-861218
EAN: 4006381376617
Varumärke STABILO
Ännu ej betygsatt Skriv recension
STABILO Överstrykningspenna BOSS® EXECUTIVE, olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en förpackning av hårdplast, 73/4
exkl. moms 54,00 kr exkl. moms fp om 4 st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
  • Bläckfärg: Fluorescerande gul, Fluorescerande rosa
  • Återfyllningsbar: Nej
  • Bläcktyp: Vattenbaserat bläck
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Markera text och viktig information med överstrykningspennan STABILO® BOSS® EXECUTIVE som är utrustad med ett patenterat smetfritt bläck och en ergonomisk och bekväm greppzon.
  • Överstrykningspennan STABILO® BOSS® EXECUTIVE har ett tillförlitligt vattenbaserat bläck med Anti-Dry-Out-teknik så att korken kan vara av under 4 timmar utan att den torkar ut. Den kan användas på nästan alla typer av papper. Det patenterade bläcket i BOSS® EXECUTIVE förhindrar kladd och gör att den kan användas på fotokopior, bläckstråleutskrifter och handskrivna texter. Den har en snedskuren spets som ger dubbla linjebredder på 2 respektive 5 mm samt en mjuk, ergonomisk greppzon så att du kan använda den i många olika sammanhang, till exempel för att skriva, stryka under eller markera. Överstrykningspennorna från STABILO® passar perfekt för studenter och yrkesverksamma som måste läsa och markera viktig information i texter. Överstrykningspennan finns i en mängd olika attraktiva färger och har den klassiska BOSS®-formen med en platt pennkropp som inte rullar iväg. Kollektionen levereras i en förpackning av hårdplast, med en framsida som kan fällas upp så att pennorna enkelt kan nås och placeras på skrivbordet, och den innehåller ett urval av 4 levande färger.
  • Med huv
  • Snedskuren spets
  • Linjebredd: 2 respektive 5 mm
  • Textfärg: Orange, Gul, Grön och Rosa
  • Färg pennkropp: Svart + respektive textfärg
Specifikation
Bläckfärg : Fluorescerande gul, Fluorescerande rosa Återfyllningsbar : Nej Bläcktyp : Vattenbaserat bläck Grepp : Yes
Indragbar : Nej Linjebredd : 2 mm Max. radbredd (mm) : 5 mm Produkttyp : överstrykningspenna med platt pennkropp
Snabbtorkning : Ja Spetstyp : Chisel Barrel Colour : Assorted Genomskinlig kropp : Nej
Specifikationer : Mjukgreppszon; Smutssäker Anti Dry-Out Technology : Ja Liquid Ink : Nej Fickklämma : Nej
Permanent_Ink : Nej Varumärke : Stabilo

Tillval

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.