Du tittar:
Oxford Anteckningsblock OXFORD Meeting A4+rut

Oxford Anteckningsblock OXFORD Meeting A4+rut

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Oxford Anteckningsblock OXFORD Meeting A4+rut hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-172597
EAN: 3020120017013
Varumärke Oxford
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Oxford Anteckningsblock OXFORD Meeting A4+rut
exkl. moms 135,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
 • Pappersstorlek: A4+
 • Antal ark: 80 ark
 • Pappersfärg: Vit
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
 • Oxfords International-anteckningsblock är chefers och direktörers förstaval eftersom de är lätta och gör det vardagliga organiseringsarbetet enkelt tack vare dess innovativa egenskaper.
 • International-serien är perfekt för upptagna individer som alltid är på språng. Serien har olika anteckningsblock som både är tillförlitliga och flexibla. De kan användas för att förvara alla dina anteckningar eller information prydligt på en och samma plats. Meetingbook från Oxford International-serien har ett polypropylenomslag som är enkelt att rengöra, vilket garanterar att anteckningar hålls prydliga och skyddade – perfekt för frekvent användning. De rutiga sidorna kan användas för grafisk design, matematiska uträkningar eller bara för att anteckna. Anteckningsblocket levereras komplett med en användbar 3-klaffmapp för förvaring av anteckningar. Den har dessutom elastiska spännen som håller innehållet på plats. Dess 80 hålslagna ark är perforerade så att du kan snabbt och prydligt kan riva loss ett ark som blir lika stort som ett vanligt papper. Dessutom levereras alla Oxford International-anteckningsblock komplett med Optik Paper®, som är trevliga att skriva på och har minimal transparens. Pappret är även miljövänligt.
 • I det här Oxford®-sortimentet ingår Scribzee™: en användbar anteckningsapp som förändrar ditt sätt att sortera och förvara dina anteckningar. Scribzee™ kan hämtas kostnadsfritt från App Store eller Google Play och gör att du kan använda din telefons kamera till att skanna, märka och spara dina anteckningar på ett säkert sätt. Den molnbaserade appen är krypterad för extra säkerhet och hjälper dig att enkelt sortera anteckningar i mappar och eller efter händelser, samt dela dem med andra. Appen är också inbyggd i produktivitetsappen Evernote, så att du kan hitta dina skannade objekt direkt i kalendern.
 • Rutat, 5 x 5 mm
 • Omslag i polypropylen som är enkelt att rengöra
 • Bakre treklaffmapp
 • Optik Paper®, miljövänligt papper
 • Borttagbart bokmärke
 • Inre förvaringsficka i papp
 • Inramat rutnät med rubriker och dubbla marginaler
 • Mikroperforerade och hålslagna
 • 80 ark papper på 80 g/m²
 • Mått: A4, 216 x 356 mm
 • Produktblad
Specifikation
Pappersstorlek : A4+ Antal ark : 80 ark Pappersfärg : Vit Omslagsfärg : Grå
Linjerad : Ja Hålning : Ja Mikroperforering : Ja Omslagsmaterial : Polypropylen (PP)
Bindningstyp : Trådbunden Höjd : 310 mm Modell : Meetingbook A4+ Antal hål : 4
Pappersvikt : 80 g/m2 Bundna : Sidobunden Specifikationer : 3-klaffsskyddOptik PaperVattentätSmutsavstötande ytaSCRIBZEEDraghållfast Publication Brand : Oxford
Gridded : Ja Sidomarkör : Ja Varumärke : Oxford

Tillval

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.