3M™ Andningsmask FFP1 utan ventil   lades till i vagnen.
brand-logo

3M™ Andningsmask FFP1 utan ventil

fp om 20 st

MPN: 7000034718
593,75 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
CE märkt
Visa alla
Ett FFP1-klassat andningsskydd mot damm och dimma som förekommer i ett stort antal industriella tillämpningar och andra farliga miljöer med 3M™ Aura™ filtrerande halvmask 9310+.
Dess design med tre paneler ger mer utrymme för ansiktsrörelser, medan den skulpterade utformningen med låg profil på den präglade övre panelen skapar en effektiv tätning, minskar imbildning på glasögon och ökar kompatibiliteten med glasögon. Filterteknik med lågt andningsmotstånd gör det lättare för dig att andas, och med det innovativa hakbandet kan du enkelt göra justeringar.
Den hopvikbara designen gör att den är praktisk att förvara när den inte används, och de vävda, färgkodade huvudbanden hjälper dig att identifiera vilken skyddsklass den har: gult för FFP1 (NPF 4).
Det här andningsskyddet är hygieniskt förpackat separat som skydd mot kontaminering, och är utformat för att sitta bra tillsammans med ögonskydd och hörselskydd från 3M.

Andningsskydd är avsedda för engångsbruk och skyddar användaren mot skadliga ämnen och partiklar i inandningsluften. Det kan vara allt från gaser och partiklar som uppstår vid exempelvis svetsning till luftburna virus. Det skyddar även omgivningen mot användarens utandningsluft. Andningsskydden finns i 3 klasser enligt europeisk standard, FFP1, FFP2 och FFP3.

Färgkodade huvudband för enkel identifiering: rött för FFP3 (NPF 50)
Maximal användningsnivå: Upp till 4 x TLV