3M™ Andningsskydd FFP3 med ventil   lades till i vagnen.
brand-logo

3M™ Andningsskydd FFP3 med ventil

fp om 10 st

212010
1.498,75 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
CE märkt
Visa alla
Ett FFP3-klassat andninsskydd mot damm, dimma och metallångor som förekommer i ett stort antal industriella tillämpningar och andra farliga miljöer med 3M™ Aura™ filtrerande halvmask 9332+.
Dess design med tre paneler ger mer utrymme för ansiktsrörelser, medan den skulpterade utformningen med låg profil på den präglade övre panelen skapar en effektiv tätning, minskar imbildning på glasögon och ökar kompatibiliteten med glasögon. Den har en 3M™ Cool Flow™-ventil som bidrar till att motverka värmeuppbyggnad under varma och fuktiga förhållanden, och filtertekniken med lågt andningsmotstånd hjälper dig att andas lättare.
Den hopvikbara designen gör att den är praktisk att förvara när den inte används, och med det innovativa hakbandet kan du göra enkla justeringar. Vävda, färgkodade huvudband hjälper dig att identifiera vilken skyddsklass den har: rött för FFP3 (NPF 50). Det här andningsskyddet är hygieniskt förpackat separat som skydd mot kontaminering, och det är utformat för att sitta bra tillsammans med ögonskydd och hörselskydd från 3M.

Andningsskydd är avsedda för engångsbruk och skyddar användaren mot skadliga ämnen och partiklar i inandningsluften. Det kan vara allt från gaser och partiklar som uppstår vid exempelvis svetsning till luftburna virus.

Andningsskydden finns i 3 klasser enligt europeisk standard, FFP1, FFP2 och FFP3.

Ventilen 3M™ Cool Flow™ motverkar värmeuppbyggnad, även under varma och fuktiga förhållanden
Enkel att förvara med hopvikbar design och separat förpackning
Färgkodade huvudband för enkel identifiering: rött för FFP3 (NPF 50)
Finns i mindre förpackningsstorlekar
Maximal användningsnivå: Upp till 50 x TLV
TLV = Tröskelgränsvärde (Threshold Limit Value)

Filterteknik med lågt andningsmotstånd
Ger god filtreringseffekt med mindre ansträngning för användaren och underlättar andningen och ökar komforten.
3M Cool Flow utandningsventil
Förebygger effektivt ansamling av värme som gör andningsskyddet svalare och bekvämare att bära. Leder bort utandningsluft och minimerar risken för imma på glasögon.
Smart trefältskonstruktion
Passar de flesta ansiktsformer och storlekar; följer dina ansiktsrörelser; lätt att förvara när det inte används; komfort och stil utan att kompromissa med funktionen.
Skulpterad näspanel
Passar bra över näsryggen och mot kinderna; bidrar till ett bättre synfält; förbättrar pasformen med glasögon; böjd form med låg profil.
MPN:
GT500073132
Produktlinje:
3M Comfort Aura
Modell:
9332+
Skyddsnivå:
FFP3
Andningsventil:
Ja