AlcoSense® Alkoholmätare Pro   lades till i vagnen.

AlcoSense® Alkoholmätare Pro

st

259097
2.498,75 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
Alcosense Alkomätare Pro ger dig extrem noggrannhet, många funktioner och användarvänlighet på en ny nivå.

AlcoSense Pro har ett avancerat provtagningssystem för att säkerställa att endast djup lungluft (den mest exakta delen av andningen) mäts. Den använder avancerade sensorer för att mäta utandningstrycket, flödeshastighet och andningsvolymen, som andas ut.
Pro lagrar 128 testresultat med både datum och tid för mätningarna.

De flesta problem, när man gör alkoholmätningar, orsakas av att du antingen blåser för hårt, för mjukt eller inte tillräckligt länge – något som med vissa produkter kan detta också orsaka felaktiga resultat. BlowCoach är en patenterad teknik från AlcoSense som gör det enkelt att göra en perfekt mätning varje gång!
Pro ger dig nämligen feedback i realtid på skärmen om hur du blåser. Du ska hålla visaren på den övre mätaren i mitten och fortsätta att blåsa tills den nedre mätaren är full.
Om resultatet skulle bli fel, är det här Pro är riktigt smart. Genom att använda inbyggda sensorer kan Pro berätta exakt varför testet misslyckades och ger dig skräddarsydda tips så att du snabbt kan få en rättfärdigt test nästa gång.
BlowCoach minskar dramatiskt felmarginalen när du använda alkoholmätaren och gör att den blir enkel att använda.

AlcoSense Pro har en smart inbyggd programvara för att eliminera felaktig avläsning - dvs. istället för att ha en tolerans på +/- 0,1 ‰ BAC, är AlcoSense Pros tolerans + 0,10 ‰ BAC, -0,00 ‰ BAC. Det betyder att Pro alltid avläser resultatet som lite högre, än lägre, för att vara på den säkra sidan.

Med ett enda klick fungerar AlcoSense Pro med vilken gräns som helst, var som helst i världen! Välj bara land / region från menyn där du ska köra och använd AlcoSense Pro patentsökta teknik, som lever upp till lokal lagstiftning. Alkoholmätaren använder den gräns och måttenhet som gäller där du befinner dig och använder blodomvandling för att möjliggöra korrekta avläsningar av promillen i antingen blodalkohol eller andningsalkohol.
AlcoSense Pro tillåter även egen inställning av gränsvärden.

AlcoSense Pro har en fullfärgad 1,8 tum (48 mm) TFT-skärm som ger tydliga och detaljerade avläsningar av din alkoholnivå. Du kan välja avläsning av utandning eller blod (mg / L eller µg / 100 ml) eller blod (% BAC eller ‰ BAC). Om du är nära eller över din valda gräns kommer Pro att varna dig för att inte köra bil.

Fungerar med alla gränsvärden i världen
Bakgrundsbelyst "Twin" blåsrörsreceptor
Omkalibrerings-varning
Temperaturvarning
Mättnadsskydd
Blow coach
121mm2 Bränslecellsensor
48 mm TFT-skärm i fullfärg
Mått: 107x55x29mm
Vikt: 147g inkl.batterier
Batteri: 3xAAA-batterier (ingår)
Ingår: Batterier, 5 professionella munstycken, Micro USB-kabel och bruksanvisning.