Avery Etikett Avtagbar 99,1x139   lades till i vagnen.
brand-logo

Avery Etikett Avtagbar 99,1x139

fp om 100 st

MPN: L4733REV25
109,00 kr  exkl. moms
Avisera mig när den är tillgänglig

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Avtagbara universaletiketter

Behöver du en tillfällig skylt eller anvisning? Du behöver inte vänta på skyltmakaren eller sätta igång med papper och tejp – med Averys avtagbara vita L4733REV-25 universaletiketter för inomhusbruk med 4 etiketter/ark och 120 etiketter/förpackning kan själv göra en skylt på bara några minuter. Det kan till exempel vara information om fel på en maskin så att kollegorna inte använder den, eller ett evenemang där du behöver en tillfällig skylt eller anvisning.

Averys avtagbara etiketter är perfekta för tillfällig skyltning eftersom de lätt kan tas bort utan att lämna limrester. De fäster bra på en rad olika släta ytor, så oavsett om du behöver dem för att märka elektronisk utrustning eller för tillfälliga anvisningar kan du vara säker på att de sitter kvar och kan tas bort när de inte längre behövs.

Averys JamFREE™-garanti säkerställer att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp. Averys avtagbara etiketter hjälper dig också att bevara miljön då de är FSC®-certifierade och därmed bara producerade av papper från hållbart skogsbruk samt kan återvinnas tillsammans med allmänt pappersavfall.

Mått: 99,1x139mm
Limtyp: Avtagbara
Bläckstråleskrivare
Färglaserskrivare
Svartvit laserskrivare
Kopieringsmaskin
Produktlinje:
Avery
Färg:
Vit
MPN:
L4733REV25
Förbrukningsklass:
Medier
Antal etiketter per ark/rulle:
4
Pappersstorlek:
99.1 x 139 mm