Avery Etikett Ultragrip 70x35mm   lades till i vagnen.
brand-logo

Avery Etikett Ultragrip 70x35mm

fp om 2400 st

MPN: 3422
311,25 kr  inkl. moms
Avisera mig när den är tillgänglig

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Universaletiketter med ultragrip, för alla skrivare

Har du flera olika typer av skrivare på kontoret? Inga problem, du behöver bara köpa en typ av etiketter – med Averys vita 3422 Universaletiketter med Ultragrip för inomhusbruk med 24 etiketter/ark och 2 400 etiketter/förpackning får du etiketter som kan användas sv/v- och färglaserskrivare, bläckstråleskrivare och kopieringsmaskiner. Du behöver alltså inte vara orolig för om du har lagt etiketter för bläckstråleskrivaren i laserskrivaren.

Etiketterna är lämpliga för en rad olika användningsområden där du behöver använda permanent märkning, t.ex. adressetiketter på små brev, märkning av föremål eller organisering av mappar. De fäster säkert, tillförlitligt och permanent på alla slags släta ytor. Papperskvaliteten är optimerad så att du får snygga och knivskarpa utskrifter oavsett vilken typ av skrivare du använder.

Etikettarken är försedda med vår unika Ultragrip-teknik som har ett unikt tredimensionellt mönster som gör att skrivarna får ett perfekt grepp i arket. Greppområdet säkerställer att skrivarens valsar kan greppa, föra in och styra etikettarket på ett bättre sätt. Det gör att du inte behöver bekymra dig för att etiketterna skrivs ut snett eller fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Med Averys universaletiketter sparar du inte bara tid och besvär, de hjälper dig också att bevara miljön då de är FSC®-certifierade och därmed bara producerade av papper från hållbart skogsbruk samt kan återvinnas tillsammans med allmänt pappersavfall.

Mått: 70x35mm
Bläckstråleskrivare
Färglaserskrivare
Svartvit laserskrivare
Kopieringsmaskin
Specifikationer:
Permanenthäftande
Produktlinje:
Avery
Färg:
Vit
MPN:
3422
Förbrukningsklass:
Medier
Antal etiketter per ark/rulle:
24
Medietyp:
Etiketter för flera ändamål
Antal ark per förpackning:
100
Pappersstorlek:
70 x 35 mm
Underkategori medier:
Kort, etiketter och klisterlappar
Mindre dimension (för sortering):
35 mm
Media med kort, storlek:
A4 (210 x 297 mm)
Tillbehörskategori:
Utskriftsmedia