AVERY Zweckform Etikett Namn 88,9x31mm   lades till i vagnen.
brand-logo

AVERY Zweckform Etikett Namn 88,9x31mm

fp om 320 st

MPN: L4783-20
259,00 kr  exkl. moms
Självhäftande namnskyltar

Som konferenssamordnare kan du i förväg framställa eleganta och informativa namnskyltar till deltagarna med hjälp av Averys stora sortiment av miljövänliga namnskyltar. Det underlättar inledningen när deltagarna möts och ger snabb överblick under mötet, seminariet eller konferensen. Det bidrar också till att skapa ett professionellt intryck och en bra stämning – för vem har väl inte varit på konferenser där all energi under pauserna har gått åt till att försöka lista ut vem det är man står och samtalar med?

Med de självhäftande namnskyltarna är det enkelt att tydligt skriva ut namn och andra upplysningar så att du kan koncentrera dig på samtalet. Behöver du snabbt en namnskylt för en extra mötesdeltagare? Inga bekymmer, namnetiketterna kan också skrivas för hand med permanent märkpenna.

Avery L4785-20 självhäftande namnskyltar har 16 namnetiketter/ark och 320 namnetiketter/förpackning. Etiketterna är breda ned måtten 88,9 x 31 mm, vilket gör dem lämpliga för de vanligaste upplysningarna som namn, företag och logotyp.

Namnetiketterna är tillverkade av PVC-fritt sidenmaterial som ger en elegant och exklusiv look. Etiketterna fäster på alla textilier utom ömtåliga tyger som siden, sammet, osv. De kan naturligtvis tas av igen utan att lämna några märken på kläderna. Namnetiketterna är lätta att skilja från varandra på det utskrivna arket, vilket ger stor tidsbesparing vid sortering och utdelning av namnskyltar för stora evenemang.

Etiketterna kan skrivas ut på alla sv/v- och färglaserskrivare.

Mått: 88,9x31mm
Limtyp: Avtagbara
Färglaserskrivare
Svartvit laserskrivare
Specifikationer:
PVC-fri
Produktlinje:
Avery Zweckform
Färg:
Vit
MPN:
L478320
Förbrukningsklass:
Medier
Antal etiketter per ark/rulle:
16
Pappersstorlek:
88.9 x 31 mm