Brother Märkmaskin PT-D450VP   lades till i vagnen.
brand-logo

Brother Märkmaskin PT-D450VP

st

MPN: PT-D450VPZW1
1.055,00 kr  exkl. moms
PT-D450VP är en praktisk märkmaskin av bordsmodell med tangentbord, en display med 20 tecken x 3 rader samt manuell kniv. Drivs med medföljande strömadapter eller med 6 st AA batterier (medföljer ej). Det finns mängder med inbyggda symboler, ramar och de vanligaste streckkoderna kan enkelt skrivas ut. Använd fristående eller anslut till din PC/Mac. Maskinen använder TZe-tape som har ett stort utbud av slitstarka laminerade och olaminerade taper för all typ av märkning. Levereras med praktisk väska, strömadapter, USB-kabel, programvara för etikettdesign, bruksanvisning och 1 st. 18 mm svart på vit tape (4 m).
Antal rader på display: 3
Bandbredder: 3.5, 6, 9, 12 och 18
QWERTY-tangentbord
Garanti: 3 år fri telefonsupport

Stor bakgrundsbelyst grafisk display med hög upplösning
Skapa och skriv ut etiketter från PC eller Mac
Höga utskriftslängder
Automatisk kniv
Inbyggda redigerbara etikettmallar för vanliga etikettapplikationer
Skriver ut 3.5, 6, 9, 12, 18 mm breda etiketter

Funktionsrik märkmaskin med PC-anslutning
Med P-touch D450VP skapar du hållbara, färgbeständiga etiketter med maskinens inbyggda etikettfunktioner eller från din PC eller Mac. Använd de inbyggda etikettfunktionerna, den stora, tydliga bakgrundsbelysta displayen och maskinens PC-tangentbord för att snabbt och enkelt producera etiketter i olika färger och storlekar. Du kan också ansluta till din PC eller Mac och lägga till olika teckensnitt, bilder och ramar till din etikett. Du kan även länka till en text i ett Microsoft Excel-kalkylblad för att snabbt skriva ut många etiketter på en gång, tack vare den snabba utskriftshastigheten. Denna mångsidiga märkmaskin är den idealiska partnern på kontoret för att hjälpa dig och dina kollegor att hålla kontoret organiserat med tydlig identifiering av viktiga objekt.
P-touch laminerade etiketter - utformade att hålla
Brother P-touch laminerade TZe-tape finns i många olika färger och storlekar. Den thermiska färgen överförs mellan två skyddande lager av PET (polyesterfilm), som effektivt skyddar texten mot vätskor, nötning, temperaturer, kemikalier och solljus. Eftersom tapen har testats till det yttersta, kan du vara säker på att få en professionell kvalitetsmärkning som är avsedd att hålla.
Modell:
PT-D450VP
Produktlinje:
Brother P-Touch
Färg:
Svart
Bredd:
18.8 cm
Höjd:
7.2 cm
Vikt:
740 g
Djup:
17.7 cm
Produkttyp:
Etikettskrivare
Utskriftsteknik:
Termisk överföring
Varumärke:
Brother
Produktens färg:
Svart
Tangentbordslayout:
QWERTY
Funktioner:
Skrivare
Utskriftstyp:
Monokrom
Operativsystem som krävs:
Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Windows 8, Apple MacOS X 10.8.x, Windows 8.1, Apple MacOS X 10.7.5, Apple MacOS X 10.9.x
Drivs av:
Strömadapter
Typ (nätverk):
Ingen
Max utskriftshastighet (svartvit) (mm/sek):
20 mm/sec
Typ (kontorsmaskin):
Skrivare