Canon Bordsräknare AS-1200   lades till i vagnen.
brand-logo

Canon Bordsräknare AS-1200

st

4979268
131,25 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  1-2 dagar

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Tack vare den användarvänliga layouten, med ett tydligt tangentbord och stora färgkodade tangenter, kan du enkelt och felfritt mata in siffror.

Tack vare bågdesignen har den här räknaren med 12 siffror en stor, vinklad LCD-display, så att du enkelt kan läsa siffrorna även vid ett hastigt ögonkast, i många olika ljusförhållanden.

Display: LCD - 12 siffror
Basfunktioner: Procent, teckenändring, konstant kalkylering, dubbelnoll, totalsumma, addition, subtraktion, multiplikation, division, skft, omvänd
Vetenskapliga funktioner: Decimalväxlare, avrundad omkopplare, kvadratrot
Finansiella funktioner: Märkning
3-siffrors interpunktion: Ja
Vinklad display: Ja
Strömkälla: Solcellspanel, batteri (1xLR44)
Automatisk avstängning, 3 minnesknappar, tangentomkastning, färgkodade knappar, kalkyleringskommando
Vikt: 152 gram
Mått (LxBxH): 177x119x37 mm

Stor vinklad LCD-display
Tack vare bågdesignen har den här räknaren med 12 siffror en stor, vinklad LCD-display, så att du enkelt kan läsa siffrorna även vid ett hastigt ögonkast, i många olika ljusförhållanden. Tack vare den användarvänliga layouten, med ett tydligt tangentbord och stora färgkodade tangenter, kan du enkelt och felfritt mata in siffror.
Gröna fördelar
Ge företaget en grön fördel med den här effektiva och miljöanpassade räknaren med 12 siffror som har ett plasthölje tillverkat av återvunna kopiatorer från Canon. Den är en perfekt lösning för offentliga och privata organisationer som har en miljöpolicy - liksom för alla ansvarstagande företag, utbildningsinstitutioner och alla människor som är rädda om miljön.
Energieffektiv
Räknaren drivs av solceller och batteri och sviker dig aldrig, även om det är dåligt ljus där du är. När du inte använder räknaren slås den av automatiskt efter cirka 7 minuter. På så sätt sparar du energi.
Användbara funktioner
Förenkla beräkningarna och spara tid med den här praktiska omkopplaren för decimalval och avrundning. Andra funktioner inkluderar beräkningar för justering uppåt (MU), bakåt (RV), slutsumma (GT).
MPN:
4599B001
Produkttyp:
Skrivbordskalkylator
Bredd:
119 mm
Höjd:
37 mm
Färg:
Mörkgrå
Vikt:
152 g
Djup:
177 mm
Modell:
AS-1200
Automatisk avstängning:
Ja
Vetenskapliga funktioner:
Decimalväxlare, Avrundad omkopplare, Kvadratrot
Antal siffror:
12
Antal funktioner:
11
Material (hölje):
Plast
d88e10ab5bc243ee88336ff87443c1e9-it