Canon Remsräknare MP1411-LTSC   lades till i vagnen.
brand-logo

Canon Remsräknare MP1411-LTSC

st

MPN: 2497B001
1.299,00 kr  exkl. moms
Den här snabba, fjortonsiffriga miniräknaren med färgbandsutskrift i två färger har heltäckande funktioner

Den här snabba, fjortonsiffriga miniräknaren med färgbandsutskrift i två färger har heltäckande funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling. Den är utrustad med en stor tvåfärgsdisplay och snyggt, silverfärgat metallhölje.


Typ: Remsräknare 57mm
Antal siffror: 14
Funktioner: Minne, Momsberäkning, Valutaberäkning, Affärsberäkning, Procent, Konstanträkning, Klocka & kalender
Drift: Nätdrift, batteri (1 x CR2032)
Mått: 334 x 219 x 74,5 mm
Garanti: 1 år

Snabb utskrift av hög kvalitet i två färger
Professionella kontorsanvändare kommer att glädjas åt miniräknarens höga prestanda som lämpar sig för intensiv användning. Nu kan du skriva ut 4,3 rader per sekund.Tack vare att du kan skriva ut i två färger kan du välja att markera positiva tal i svart och negativa i rött.
Funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling
Förenkla komplexa beräkningar och spara tid. Beräkna priser med eller utan skatt med de två praktiska knapparna för skatteberäkning. Räkna ut vinstmarginaler automatiskt och utan komplicerade formler med hjälp av knapparna för inköpspris, försäljningspris och marginal. Du kan även snabbt och lätt omvandla din egen valuta till någon annan valuta eller tvärtom med hjälp av de särskilda knapparna för valutaomvandling.
Heltäckande funktioner
Dra nytta av snabb och exakt beräkning av växel och konstanter. Du kan kontrollera räknarens status direkt med knappen för kommandotecken. Separata omkopplare för decimaler, avrundning, slutsumma och antal poster underlättar vid användningen.
Stor, bakgrundsbelyst display med två färger
Räknaren har en stor bakgrundsbelyst LCD-display med hög kontrast och reflexfri belysning som gör det lätt att snabbt läsa av resultatet. Stora, lättläsliga tecken visas i grönt mot en svart bakgrund, vilket ger bekväm visning även vid längre användning. Negativa tal och fel visas i rött.
Rymlig knappsats
Knappsatsen är rymlig och har stora, slitstarka knappar så att du snabbt och lätt kan skriva in tal. Räknaren är utformad för praktisk och tillförlitlig intensiv användning och kan anslutas till ett vanligt eluttag.
Snyggt silverfärgat metallhölje
MP1411-LTSC har ett elegant silverfärgat metallhölje och en kompakt design som gör den till en välkommen finess i kontorsmiljön.
Modell:
MP1411-LTSC
Färg:
Silver-metallic
Bredd:
219 mm
Höjd:
74.5 mm
Vikt:
1.600 g
Djup:
334 mm
Produkttyp:
Utskriftsberäknare
Vetenskapliga funktioner:
Decimalväxlare, Avrundad omkopplare
Antal siffror:
14
Basfunktioner:
Procent, Konstant kalkylering, Dubbelnoll, Totalsumma, Addition, Subtraktion, Multiplikation, Division, Skft, Trippelnolla
Finansfunktioner:
Valutaväxling, Skatteberäkning, Kostnad/försäljning/marginal, Artikelräknare, Delsumma, Nummerinslag, Kassaändring
3-siffrors interpunktion:
Ja
Maximal utskriftshastighet (rader/sek):
4.3 lines/sec
Typ av uteffekt:
Tvåfärgs (monokrom)