Canon Scanner P208II Mobil   lades till i vagnen.
brand-logo

Canon Scanner P208II Mobil

st

211575
1.648,75 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  1-2 dagar

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Scanner CANON P208II Mobil är kompakt, lätt och mångsidig vilket gör den utmärkt om man är på resande fot eller hemanvändare.

CANON P208II har en automatisk dokumentmatare för 10 ark och en snabb dubbelsidig scanning som gör att produktivitetsnivån är hög.
Scannern klarar av att scanna allt ifrån vanliga A4 ark till foton. Om man vill scanna på ett smidigt och intuitivt sätt använder man den helautomatiska funktionen där de bästa inställningarna för dokumentet väljs automatiskt.
Den drivs via USB och du kan hålla en hög arbetstakt oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Typ: Dokumentskanner - bärbar
Gränssnittstyp: USB 2.0
Max dokumentstorlek som stöds: Legal (216 x 356 mm)
Mått: B 31.25 x D 5.65 x H 4 cm
Vikt: 600 g
Scanning Sensor Type: CMOS / CIS
Maxhastighet för dokumentskanning: 8 sidor/minut
Kompatibel med Mac och Windows

Högproduktiv och mobil scanning
P-208II är kompakt och du får en imponerande dubbelsidig scanningshastighet på upp till 16 bilder/minut. Den integrerade automatiska dokumentmataren för 10 ark gynnar produktiviteten: perfekt vid scanning av kontrakt och liknande dokument. Res lätt - P-208II har en design som knappt är längre än en vanlig linjal och den väger bara 600 g. Den drivs via USB och du kan hålla en hög arbetstakt oavsett om du är hemma eller på resande fot.
Anslut och scanna var du än är
P-208II är snygg, kompakt, lätt och du kan ansluta och scanna direkt. Med scanningsfunktioner och förbättrat ikonbaserat användargränssnitt blir scanningsupplevelsen ännu mer intuitiv.
Scanna olika dokument
Med P-208II kan du scanna olika sorters material - alltifrån A4 till dokument med oregelbunden storlek som kort med relief, vilket gör den perfekt för mobila användare. Få ordning hemma och frigör mer utrymme genom att scanna dina räkningar. Eller spara dina minnen digitalt genom att högkvalitetsscanna dina foton - här finns en specialfunktion som återger bilderna så nära originalet som möjligt.
Lättanvänd bildbearbetning
För att bildkvaliteten ska bli så hög som möjligt och för att spara tid, har P-208II-sortimentet olika bildbehandlingsfunktioner som automatisk färgavkänning, automatisk textorienteringsavkänning och textförbättring. Om du vill scanna på ett smidigt och intuitivt sätt använder du den helautomatiska funktionen där de bästa inställningarna för ditt dokument väljs automatiskt. Allt du behöver göra är att mata in dina dokument och scanna!
MPN:
9704B003
Modell:
P-208II
Största dokumentformat som stöds:
Legal (216 x 356 mm)
Produktlinje:
Canon imageFORMULA
Bredd:
31.25 cm
Höjd:
4 cm
Vikt:
600 g
Djup:
5.65 cm
ENERGY STAR-godkänd:
Ja
Microsoft-certifiering:
Compatible with Windows 7
Storlek:
31, 25x5, 65x4
Pappersstorlek:
Vanligt papper, visitkort
automatisk dubbelsidig utskrift:
Ja
Skannerupplösning:
600 dpi x 600 dpi
Automatisk dokumentmatare:
Ja
Operativsystem som krävs:
Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Windows 8, Apple MacOS, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Professional
Gråskaledjup:
8-bitars (256 gråskalenivåer)
Dokumenttyp som stöds:
Vanligt papper, Business card
Max vertikal optisk upplösning:
600 dpi
Max Horisontell optisk upplösning:
600 dpi