COMFORT Sköljmedel professionellt, flytande original blå 5 L   lades till i vagnen.
brand-logo

COMFORT Sköljmedel professionellt, flytande original blå 5 L

st

MPN: 7508496
149,00 kr  exkl. moms

Kvantitetsrabatter

Köp 3-4 artiklar (142,00 kr vardera)
Köp 5+ artiklar (135,00 kr vardera)
Kläder och tyger hålls mjukare och fräschare längre när du tvättar dem med detta lyxiga sköljmedel.

Förläng livslängden på dina kläder och tyger genom att lägga till Comfort-sköljmedel i din tvättrutin. Denna krämiga och fylliga vätska skyddar tyget från att gå sönder, ludduppkomst, slitage orsakat av tvättmedel och regelbunden användning. Mjukmedlen mjukar upp och minskar skrynklorna i kläderna samtidigt som de skapar en naturlig barriär som reducerar statisk elektricitet. Detta sparar tid och energi eftersom kläderna blir mindre skrynkliga och mycket lättare att stryka.
Kläderna känns märkbart mjuka och skonsamma mot huden och får en uppfriskande klassisk doft. Med den särskilda fräschhetsfrigöringstekniken kan du vara säker på att dina kläder kommer att behålla doften länge. Lägg bara till sköljmedlet i ditt vanliga tvättprogram eller använd den vid handtvätt av mer känsliga tyger så får du ett varaktigt resultat.

pH-värde: ca 3 (Koncentrat)
Lätt parfymerad
Dosering: Comfort Professional doseras i sista sköljvattnet. Tag ca 80 ml till en 4 - 5 kg maskin. Vid handtvätt ca 55 ml till 10 l vatten. Se även tabell på förpackningen.
Utseende: Mjölkig, blå vätska

Säkerhetsdatablad
Produktlinje:
Comfort
Färg:
Blå
Typ:
Sköljmedel
Förpackningstyp:
Flaska
Typ (kemikalier):
Sköljmedel
Professionell:
Ja
Parfym:
Fresh
pH-nivå:
2.5-3
Rekommenderad användning:
Tyg