Dove Duschtvål Shower Soft Care 300ml   lades till i vagnen.
brand-logo

Dove Duschtvål Shower Soft Care 300ml

flaska om 300 ml

MPN: 6966800
69,00 kr  exkl. moms
Den betrodda, återfuktande flytande tvålen är lämplig för användning i allmänna duschar, omklädningsrum och träningslokaler.
Mångsidig användning på ansikte, händer och kropp.


Upplev fördelarna med en hälsosam, strålande hud med denna återfuktande tvål. Denna tvål ger ett uppfriskande lödder som har den klassiska, fräscha doften av Dove-tvål. Tvålen fräschar upp huden på händer, ansikte och kropp och gör huden elastisk och mjuk. Den unika formulan är förpackad i en praktisk klämflaska som är utformad för enkel åtkomst på ställen med många människor.
En fjärdedel av den välkända Dove-rengöringsformulan framställs med en patenterad fuktkräm som effektivt återfuktar huden inifrån och ut. Denna tvål är tillräckligt skonsam för att du ska kunna upprepa användningen under hela dagen.
Den är framtagen utan starka kemikalier och kan användas på många olika hudtyper för att ge en hälsosam hud. Den lättanvända flaskan ger en enhetlig, ekonomisk dosering av den krämiga vätskan, med minimal risk för förorening eller avfall. Använd den separat eller tillsammans med Soft Care Select-väggfästet för enkel åtkomst.

Ekonomisk klämflaska som doserar exakt
Kompatibel med: Soft Care Select väggfäste
Doft: Ren
Färg: Vit
Kapacitet: 300 ml

Säkerhetsdatablad
Modell:
Dove Cream Shower H61
Produktlinje:
Soft Care
Färg:
White
Produkttyp:
Duschgel
Kapacitet:
300 ml
Förpackningstyp:
Flaska
Parfym:
Clean
Dispenserklar:
Ja
Tillstånd:
Vätska
Fuktkräm:
Ja