FRAMA Matrix F2   lades till i vagnen.
brand-logo

FRAMA Matrix F2

st

MPN: F2
18.606,25 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  11-15 dagar
Frama Matrix F2 frankeringsmaskin är speciellt framtagen för att möta dina önskemål. Alla kan använda den för att den har vad andra saknar, enkelhet och smarta lösningar. Först i form av den patenterade ComTouch skärmen, som frigör dig från instruktionsböcker och portotabeller. Och för det andra så har den 18 programmerbara snabbval för brevkombinationer som passar just Dig. Kan det vara enklare?Plug&Play System
Din Frama Matrix frankeringsmaskin kommer konfigurerad och klar att använda. För att komma igång måste man bara sätta i färgkassetten som är så enkelt med ”plug & play” systemet.
I kombination med våg
I kombination med Frama Matrix kan man koppla till en Online kopplad våg Frama S2 för att alltid ha exakt porto på kuverten. Frankeringsmaskinen beräknar portot efter vikten som erhålles av vågen.
Barnsligt enkelt
Den smarta, patenterade ComTouch interfacet ger möjligheter till inte mindre än 18 ”OneTouch” programerbara tangenter för vardagligt bruk. Vare sig det är ett normalt inrikes brev eller en komplicerad kombination av tilläggstjänster: kan du göra det med endast en knapptryckning. Vad mer kan du önska?
2-D Barcode
Med Frama är du alltid med i den tekniska utvecklingen och klar för framtiden som nu, med den nya klichén med blått tryck. Självklart är alltid Frama uppdaterad vad gäller Posten Sverige AB regler och tekniska egenskaper som t. ex den nya blåa klichén.
Tunn eller skymmande
Frama Matrix F2 frankeringsmaskin kan frankera alla typer av format upp till 10 mm tjocka, tack vare den flexibla inmatningsbordet.
Imponerande
Frama Matrix F2 lägger den slutgiltiga touchen på ditt brev. De 600 dpi HQ-trycket möjliggör för ditt företag att applicera logo eller andra reklammeddelanden med imponerande kontrast och full skärpa på ditt kuvert.
Modell:
Matrix F2
Produktlinje:
Frama
Bredd:
21 cm
Höjd:
20.5 cm
Djup:
30.5 cm
Produkttyp:
Frankeringsmaskin