Jabra Adapter QD-USB   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra Adapter QD-USB

st

MPN: 230-09
399,00 kr  exkl. moms
Jabra Link 230 utökar kapaciteten på ditt trådbundna headset från Jabra med snabbkontakt och förbättrar ljudet på samma gång. Med USB-adaptern som är plug and play kan du använda ditt Jabra-headset för bordstelefoner tillsammans med din datortelefon. DSP-tekniken (Digital Signal Processing, digital signalbehandling) utjämnar ljudströmmen så att ljudet blir klart och tydligt för båda samtalsparter.

Kabeltyp: Headset-adapter
Egenskaper: Digital signalbehandlings (DSP)-teknik
Anslutning: Kontaktdon: 4-stifts USB typ A - hane
Kontakt (andra änden): Snabburkoppling
Standarder som följs: Plug and Play, Directive 2003/10/CE

Skydda din headsetinvestering
Jabra Link 230 är kompatibel med alla trådbundna Jabra-headset med snabbkabel och alla ledande märken av datortelefoner. Således kan användarna fortsätta att utnyttja fördelarna av ett professionellt Jabra-headset, inklusive överlägset ljud, bullerdämpning och god komfort under hela dagen. Den är därmed den perfekta lösningen för contact centers som är ute efter en smidig och kostnadseffektiv övergång till en Unified Communications-lösning.
Kristallklara samtal
Jabra Link 230 levereras med ljudförbättrande funktion, som digital signalbehandling (DSP) för ökad tydlighet och bullerfiltrering för en renare, distorsionsfri och jämn ljudupplevelse.
Undvik stress och hörselskador
Dra ner på antalet sjukdagar och behåll din personal. Jabra Link 230 har akustiskt ljudchockskydd och uppfyller EU: s regler om buller på arbetsplatsen (direktiv 2003/10/EG).
Byggd för att tåla de tuffaste av arbetsmiljöer
För att säkerställa en lång livslängd är Jabra Link 230 tillverkad av hållbara material av hög kvalitet som byggts för att tåla de tuffaste av arbetsmiljöer.
Modell:
LINK 230
Produktlinje:
Jabra
Standarder som följs:
Plug and Play
Hona/Hane högerkontakt:
Hane