Jabra BIZ 2400 II QD Duo   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra BIZ 2400 II QD Duo

st

MPN: 2409-820-204
1.649,00 kr  exkl. moms
Den viktigaste egenskapen för ett headset i contact centers är att eliminera bakgrundsljudet i den hektiska miljön så att kunden hör din röst klart och tydligt. Biz 2400 II har en överlägsen bullerdämpande mikrofon som hjälper till att eliminera bakgrundsljud för att ge en bättre kundupplevelse.

BIZ 2400 II erbjuder ett fantastiskt ljud i båda ändarna av samtalet för en överlägsen kundupplevelse. Upp till 40 % lättare än konkurrerande headset och med ett lågt tryck från huvudbågen kan säljaren tack vare BIZ 2400 II fokusera på kundsamtalet som aldrig förr. Jabra BIZ 2400 II QD Duo är ett duoheadset med en snabbkontakt som ger omedelbar anslutning till ett brett utbud av bordstelefonsystem.

Hörlursmodell: På örat
Hörlursteknik: Dynamisk
Anslutningsteknik: Kabelansluten
Ljudutgångsläge: Stereo
Mikrofontyp: Bom
Anslutningstyp: QD (Quick Disconnetc)

Prata bekvämt
Var snäll mot öronen Fullständig komfort garanteras med en mängd olika stilar som matchar dina individuella behov och passformskrav. Våra lätta, ergonomiskt designade ramar tillsammans med mjuka öronkuddar och justerbar huvudbåge och mikrofonarm garanterar att headsetet känns bekvämt under hela dagen.
HD Voice - Bredbandsljud
Högkvalitativt ljud för kristallklara samtal Njut av ett högkvalitativt ljud med HD Voice och få kristallklar, begriplig kommunikation. Du får verklighetstrogna, levande samtal där du kan fokusera på innehållet och slipper kämpa med att förstå vad personen i andra änden säger.
Bullerdämpande mikrofon
Reducerar oönskat bakgrundsljud Bullerdämpande mikrofoner reducerar oönskat bakgrundsljud och är lämpliga i befolkade och bullriga öppna kontorsmiljöer.
Jabras FreeSpin -mikrofonarm
Minskar risken för att gå sönder vid justering Med Jabras mikrofonarm FreeSpin kan du rotera mikrofonarmen 360 grader. På så sätt kan du justera mikrofonarmens läge så att den alltid är där du vill ha den - utan att behöva oroa dig för att den ska gå sönder.
Sladdar förstärkta med Kevlar
Air Shock-mikrofon
För bättre samtalskvalitet reduceras s.k "puffljud" som kan uppstå när du pratar. Tack vare att din Jabra-enhet stödjer Bluetooth Klass 1 kan du ansluta till en mängd olika enheter, från smarttelefoner och surfplattor till bärbara datorer. Du får trådlös rörlighet upp till 10 meter vilket ger dig full kontroll över dina handsfree röstlösningar från Jabra. Du ringer och multitaskar på dina villkor.
PeakStop
Säkert ljud med överlägset hörselskydd PeakStop -teknik eliminerar omedelbart potentiellt skadliga höga ljud eller toner innan de når öronen och håller ljudet på en säker nivå för att skydda din hörsel.
Kristallklart ljud
Digital signalbehandling för ett tydligare ljud Ett klart ljud är viktigt för ett bra samtal, för att inte tala om för effektiviteten och tydligheten. Digital signalbehandling (DSP) i Jabras enheter eliminerar bakgrundsljud och eko samtidigt som det skyddar användaren mot plötsliga ljudtoppar. Tiden som spenderas på samtalshantering och potentiella missförstånd minskar kraftigt.

Köpguide Jabra Headset
Modell:
2400 II Duo
Färg:
Svart
Typ (ljudsystem):
Headset
Hörlurstyp:
På örat
Ljudutgång:
Stereo
Typ:
Headset
Typ (fjärrkontroll):
Ingen