Jabra Headset EVOLVE 40 MS Mono USB   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra Headset EVOLVE 40 MS Mono USB

st

MPN: 6393-823-109
873,75 kr  inkl. moms
Jabra Evolve 40 MS mono är ett professionellt headset utformat främst för att förbättra samtalen.

En förstklassig bullerdämpande mikrofon eliminerar bakgrundsljud så att din röst hörs tydligare.
Optimerat för Microsoft Lync med USB-adapter med 3,5 mm-kontakt inbyggd i kontrollenheten, så att du enkelt kan ansluta headsetet till datorn, smarttelefonen och surfplattan. Upptagetindikator signalerar om användaren är upptagen eller inte. Mikrofonarm som kan fällas in i huvudbågen när man inte sitter i samtal eller när man t.ex. vill lyssna på musik. Utformat för stil och komfort med öronkuddar med konstläderöverdrag. Mjukt fodral ingår.

Bullerdämpande mikrofon
Optimerad för Microsoft Lync
USB adapter
Fodral ingår
Kabelansluten

För bättre samtal
Jabra EVOLVE är utformat för att ge dig bättre samtal med mikrofon och högtalare i världsklass som är optimerade för röstkommunikation och musik.
Behåll ditt fokus
Jabra EVOLVE 40 UC Stereo är ett professionellt headset utformat för att förbättra koncentrationen och samtalen. Förstklassig bullerdämpande teknik ger dig lugn och ro att arbeta i livliga öppna kontorslandskap; det skapar en koncentrationsbubbla runt dig så att du kan fokusera på arbetet. Högtalarna är byggda för stil och komfort med öronkuddar med konstläderöverdrag och är särskilt utformade för att reducera kontorsbuller. Koncentrationsbubblan kompletteras av en upptagetindikator som visar kollegorna om man är upptagen eller inte.
Var flexibel
Låter dig, och vad du arbetar med, bestämma var du arbetar. Jabra EVOLVE 40 kommer med en 3,5 mm-kontakt inbyggd i kontrollenheten så att du är fri att ansluta ditt trådbundna headset till en dator, smarttelefon eller surfplatta. Kontrollenheten ger även bekväm och enkel åtkomst till de vanligaste funktionerna, som volymen och muteknappen. Du kan även svara på och avsluta samtal direkt från kontrollenheten för ökad flexibilitet, så att du kan fokusera på samtalet. När du inte sitter i samtal eller när du är på språng, kan mikrofonarmen sömlöst fällas in i huvudbågen - så att du enkelt kan göra ditt kontorsheadset till ett personligt headset.
Optimerat för Microsoft Lync
Jabra EVOLVE 40 MS Mono är optimerat för Microsoft Lync och installeras på direkten via plug and play. Headsetet fungerar perfekt till Microsoft Lync, så att du kan fokusera på samtalet.

Köpguide Jabra Headset
Modell:
EVOLVE 40 MS Mono USB
Färg:
Svart
Bredd:
5.86 cm
Höjd:
18.1 cm
Vikt:
80 g
Produkttyp:
Headset
Ljudutgång:
Mono
Typ:
Headset