Jabra Headset Evolve 40 MS stereo   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra Headset Evolve 40 MS stereo

st

MPN: 6399-823-109
948,75 kr  inkl. moms
Headset JABRA Evolve 40 MS stereo är optimerad för röstkommunikation och musik.


Headset JABRA Evolve gör att du lättare kan fokusera och förbättra dina samtal, headsetet har bullerdämpning, intuitiv kontrollenhet och plug and play-installation. Headsetet är gjort för både samtal och musik och du växlar enkelt mellan samtal och dina favoritlåtar. Headsetet filtrerar automatiskt bort högfrekvent buller tack vare de specialdesignade öronkuddarna. Samtalskontrollen på kabeln ger snabb åtkomst och gör att du enkelt kan svara eller avsluta samtal eller justera volymen. 3,5 mm-uttaget gör att du kan använda headsetet till alla dina mobila enheter.


Headset med bullerdämpning
Plug and Play-installation
Med headsetet kan du enklet växla mellan samtal och musik
Samtalkontroll på kabeln
3,5 mm-kontakt gör att du kan använda headsetet till alla dina mobila enheter
Upptagetindikator
Diskret mikrofonarm

Behåll ditt fokus
Jabra EVOLVE 40 MS Stereo är ett professionellt headset utformat för att förbättra koncentrationen och samtalen. Förstklassig bullerdämpande teknik ger dig lugn och ro att arbeta i livliga öppna kontorslandskap; det skapar en koncentrationsbubbla runt dig så att du kan fokusera på arbetet. Högtalarna är byggda för stil och komfort med öronkuddar med konstläderöverdrag och är särskilt utformade för att reducera kontorsbuller. Koncentrationsbubblan kompletteras av en upptagetindikator som visar kollegorna om man är upptagen eller inte.
Var flexibel
Låter dig, och vad du arbetar med, bestämma var du arbetar. Jabra EVOLVE 40 kommer med en 3,5 mm-kontakt inbyggd i kontrollenheten så att du är fri att ansluta ditt trådbundna headset till en dator, smarttelefon eller surfplatta. Kontrollenheten ger även bekväm och enkel åtkomst till de vanligaste funktionerna, som volymen och muteknappen. Du kan även svara på och avsluta samtal direkt från kontrollenheten för ökad flexibilitet, så att du kan fokusera på samtalet. När du inte sitter i samtal eller när du är på språng, kan mikrofonarmen sömlöst fällas in i huvudbågen - så att du enkelt kan göra ditt kontorsheadset till ett personligt headset.
Optimerat för Microsoft Lync
Jabra EVOLVE 40 MS Stereo är optimerat för Microsoft Lync och installeras på direkten via plug and play. Headsetet fungerar perfekt till Microsoft Lync, så att du kan fokusera på samtalet.

Köpguide Jabra Headset
Modell:
40 MS Stereo
Bredd:
5.86 cm
Höjd:
18.09 cm
Vikt:
171 g
Ljudutgång:
Stereo
Mikrofon tillgänglig:
Ja
Anslutningsteknik:
USB, 3,5mm-uttag
Mikrofonteknik:
Bullerdämpande
Typ av hörlurar:
Bullerreducerande