Jabra Headset EVOLVE 65 MS Mono USB   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra Headset EVOLVE 65 MS Mono USB

st

MPN: 6593-823-309
1.199,00 kr  exkl. moms
Jabra Evolve 40 MS mono är ett professionellt headset utformat främst för att förbättra samtalen.

En förstklassig bullerdämpande mikrofon eliminerar bakgrundsljud så att din röst hörs tydligare.
Optimerat för Microsoft Lync med trådlös Nluetooth-teknik som ger upp till 30m handsfree anslutning. Headsetet kan anslutas till två olika enheter. Upp till 10 timmars batteritid. Upptagetindikator signalerar om användaren är upptagen eller inte. Mikrofonarm som kan fällas in i huvudbågen när man inte sitter i samtal eller när man t.ex. vill lyssna på musik. Utformat för stil och komfort med öronkuddar med konstläderöverdrag. Mjukt fodral ingår.

Bullerdämpande mikrofon
Optimerad för Microsoft Lync
Bluetooth-anslutning
Upp till 10 timmars batteritid
Fodral ingår

Gjord för både röst och musik
Världsklasshögtalare gjorda för din röst och din musik Med mikrofon och högtalare i världsklass som verkligen är gjorda för både röstkommunikation och musiklyssnande står det dig fritt att välja om du vill vara i din egen koncentrationsbubbla eller aktivt delta i röstbaserade samarbeten.
Passiv bullerdämpning
Skyddar dig mot högfrekventa störningar Passiv bullerdämpning ger dig, bara genom att ha på dig headsetet, skydd mot högfrekventa ljud som människoröster, tack vare specialutformade högtalarkuddar.
Diskret mikrofonarm
Byt från kontorsheadset till personligt headset Diskret mikrofonarm som sömlöst kan fällas in i huvudbågen när du inte sitter i samtal eller är på språng – så att du enkelt kan göra ditt kontorsheadset till ett personligt headset.
30 meters trådlös frihet
Handsfree kommunikation upp till 30 meter Anslut till ett stort antal enheter från smarttelefoner och surfplattor till bärbara datorer via din Jabra-enhet med Bluetooth . Få trådlös rörlighet upp till 30 meter och ta full kontroll över din handsfree röstlösning från Jabra. Svara på samtal, multitaska och rör dig fritt på dina villkor.

Köpguide Jabra Headset
Modell:
EVOLVE 65 MS Mono USB
Färg:
Svart
Bredd:
5.86 cm
Höjd:
17.04 cm
Vikt:
79 g
Produkttyp:
Headset
Ljudutgång:
Mono
Mikrofon tillgänglig:
Ja
Typ:
Headset
Samtalstid:
14 h
IP-telefoni (VoIP):
Ja