Jabra Headset Evolve 65 MS stereo   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra Headset Evolve 65 MS stereo

st

MPN: 6599-823-309
1.623,75 kr  inkl. moms
Headset JABRA Evolve 65 MS stereo ansluts enkelt via Bluetooth.


JABRA Evolve 65 MS Sterero är ett headset som är anpassat för både musik och samtal, headsetet ansluts enkelt via Bluetooth som gör att du kan gå upp till 30 meter bort från din station. Högfrekevent buller filtrerar automatisk bort tack vare de specialdesignade öronkuddarna. På öronkåpan finns en intuitiv kontroll som gör att du kan svara och avsluta samtal eller justera volymen. På en laddning får du upp till 10 timmars samtalstid. Med Jabra Link 360 USB-adapter för VoIP-datortelefon, mobiltelefon och surfplatta.


30 meters trådlös räckvidd med Blueooth-anslutning
Öronkuddarna filtrerar automatisk bort högfrekvent buller
Intuitiv kontroll på öronkåpan för samtals- och ljudhantering
Upp till 10 timmars taltid på en laddning
Headsetet är anpassat för både samtal och musik
Jabra Link 360 USB-adapter flr VoIP-datortelefon, mobiltelefon och surfplatta
Upptagetindikator

Gjord för både röst och musik
Världsklasshögtalare gjorda för din röst och din musik Med mikrofon och högtalare i världsklass som verkligen är gjorda för både röstkommunikation och musiklyssnande står det dig fritt att välja om du vill vara i din egen koncentrationsbubbla eller aktivt delta i röstbaserade samarbeten.
Passiv bullerdämpning
Skyddar dig mot högfrekventa störningar Passiv bullerdämpning ger dig, bara genom att ha på dig headsetet, skydd mot högfrekventa ljud som människoröster, tack vare specialutformade högtalarkuddar.
Diskret mikrofonarm
Byt från kontorsheadset till personligt headset Diskret mikrofonarm som sömlöst kan fällas in i huvudbågen när du inte sitter i samtal eller är på språng – så att du enkelt kan göra ditt kontorsheadset till ett personligt headset.
30 meters trådlös frihet
Handsfree kommunikation upp till 30 meter Anslut till ett stort antal enheter från smarttelefoner och surfplattor till bärbara datorer via din Jabra-enhet med Bluetooth . Få trådlös rörlighet upp till 30 meter och ta full kontroll över din handsfree röstlösning från Jabra. Svara på samtal, multitaska och rör dig fritt på dina villkor.

Köpguide Jabra Headset
MPN:
6599823309
Vikt:
111 g
Modell:
65 MS Stereo
Typ (ljudsystem):
Headset
Hörlurstyp:
På örat
Ljudutgång:
Stereo
Mikrofon tillgänglig:
Ja
Anslutningsteknik:
Bluetooth, USB, NFC
Typ av hörlurar:
Bullerreducerande
Trådlös teknologi:
Bluetooth
Antal utgående kanaler:
2