Jabra Headset JABRA Evolve2 30 USB-A MS Mono   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra Headset JABRA Evolve2 30 USB-A MS Mono

st

235032
Före
862,70 kr
748,75 kr  inkl. moms
Utvecklad för att hålla dig produktiv. Lättvikt, bärbar, pålitlig och bekväm!


Smidig, lättviktig komfort. Ett oerhört bekvämt headset med minimal vikt, eftersom en bekväm arbetsdag är en produktiv arbetsdag.
Klart och tydligt under samtal och samarbete. Ett avancerat ljudsystem med två mikronfoner fångar upp din röst samtidigt som det analyserar och reducerar bakgrundsljud. Evolve2 30 möter Microsoft Open Office premiumkrav.
En ny standard för smidigt lyssnande. Effektivt arbete kräver exeptionellt ljud. Med professionella 28mm-högtalare och ett avancerat digitalt chipset levererar Evolve2 30 exeptionell ljudkvalitet.
Otrolig bullerdämpning på ett ögonblick. Ljudisolerande öronkuddar i skum och banbrytande, vinklad design på öronkåporna levererar otrolig passiv bullerdämpning, perfekt för den som ofta byter kontor.
Flexibilitet du kan lita på. Med en förstärkt båge i stål och kraftigt förbättrat skydd för både interna och externa komponenter, är detta
ett headset som kan följa med dig oavsett vart du ska.
Omedelbar "stör ej" signal. Evolve2 30 vet automatiskt när du behöver lugn och ro. En integrerad busylight sätts på automatiskt när du sitter i ett samtal, och du kan även aktivera den manuellt för att signalera "stör ej" läget.
Framtidssäkrad teknologi som alltid förbättras. Uppgraderbar plattform som vidare ökar värdet på din investering, med framtida firmware-uppdateringar genom Jabra Xpress.

Reglage: Stänga av ljud, volymkontroll, svara/avsluta, busylight
Certifierad för Microsoft-team
Anslutningstyp: 1,5m USB-A
Nettovikt: 0,27 kg
MPN:
23089-899-979
Modell:
Mono
Anslutningsteknik:
Kabel
Produktblad