Jabra Konferenskamera Panacast 50 G   lades till i vagnen.
brand-logo

Jabra Konferenskamera Panacast 50 G

st

243199
13.998,75 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  1-2 dagar
Utformad för att vara den första intelligenta videobar redo för det nya normaltillståndet.

Den första videobar som kombinerar världsledande Jabra-ljud med vårt unika 180° synfält, som tillsammans med avancerade analyser av rumsanvändning skapar naturliga, inkluderande möten.
I en värld där vi är mer fysiskt separerade än någonsin behöver du bra ljud och bra video på dina fjärrmöten. Men kontor och andra gemensamma utrymmen måste också göras säkrare för alla som använder dem.
Med vårt branschledande professionella ljud, avancerad och innovativ 180° videoteknik och en rad unika intelligenta funktioner ger PanaCast 50 dig möjligheten att ha säkra, socialt distanserade möten – oavsett hur ditt nya normala liv ser ut.
Tre 13-megapixelkameror i ett multikamerasystem med hög precision fångar upp varje del av rummet.
Tekniken för att sammanfoga realtidsvideoklippen är intelligent. Och kan avgöra exakt vid vilken punkt de tre livevideoströmmarna ska sättas ihop för att skapa en jämn 180° vy. I högupplöst Panoramic‑4K.
Det betyder att inget pressas ihop, förvrängs eller saknas i bilden. Jabra PanaCast 50 återinför dina säkra inkluderande möten.
Kraftfull Edge‑AI‑processorer använder våra egenutvecklade algoritmer för att följa ditt möteintuitivt. Och omedelbart justera ramen i realtid. För att bara fokusera på den som talar.
Resultatet är en mötesupplevelse som sätter det viktigaste innehållet i centrum. Så ingen missar några av de betydande detaljerna.Mått: B 65 x D 12.5 x H 8cm
Vikt: 2.2kg
Garanti: 2 år
Systemkrav: Microsoft Windows 7 eller senare
MPN:
8201-231
Varumärke:
Jabra
Produktblad