Kärcher Dammsugare VC5   lades till i vagnen.
brand-logo

Kärcher Dammsugare VC5

st

MPN: 13491000
1.519,00 kr  exkl. moms
Kärchers överlägsna VC 5 är beviset på att en kraftfull dammsugare inte behöver vara stor. Den kompakta dammsugaren står trots sin ringa storlek ut från mängden med sin unika rengöringsprestanda, och konkurrerar utan problem med stora traditionella dammsugare.

Tack vare det patenterade trippla teleskopsystemet kan maskinen göras hälften så stor. Tryck bara på knappen och tryck ihop: denna dammsugare är en av de mest kompakta i världen och kan förvaras även i de allra minsta hem. VC 5:ans kraftfulla prestanda beror på Kärchers omkopplingsbara sugmunstycke för torrdammsugning med flexibel led. Munstycket, som har utvecklats särskilt för denna maskin, har låg strömförbrukning och levererar maximal effekt tack vare dess robusta utformning och särskilt utformade platta. Och ErP-märkningen fungerar också som bekräftelse på vilka enastående rengöringsresultat som VC 5 har på alla typer av hårda golv och mattor.
En annan höjdpunkt är det påslösa filtersystemet med integrerad filterrengöring som besparar dig kostnader för nya dyra filterpåsar. Filterlådan är enkel att avlägsna och säkerställer snabb tömning av filtret. VC 5 är ett kompakt kraftpaket som levererar enastående prestanda.

Räckvidd: 8,5 m
Ljudeffektnivå(dB(A)) 77
Kabellängd: 7,5 m
Strömförsörjning(V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Vikt utan tillbehör: 3,2 kg
Mått (L x B x H): 182 x 261 x 621 mm

Produktblad