Kensington Mus Ergonomisk Orbit Kabel   lades till i vagnen.
brand-logo

Kensington Mus Ergonomisk Orbit Kabel

st

245246
636,26 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  6-10 dagar
Kensingtons trackball-arv fortsätter med tillägget av Orbit® Trackball med Scroll Ring - White, utformad för att komplettera din skrivbords- och kontorsestetik.

Bläddringsringen låter dig vrida ratten för att flytta upp och ner på webbsidor eller dokument med fullständig lätthet. Och 40 mm silverbollens hårda yta är speciellt utformad som en perfekt sfär för exakt spårning och kontroll.
Den kostnadsfria nedladdningsbara programvaran TrackballWorks ™ ger en ännu mer personlig upplevelse, så att du kan tilldela en mängd olika programfunktioner till var och en av de två knapparna, samt justera markör- och rullningshastigheter.
Optisk spårningsteknik ger exakt markörkontroll för överlägsen noggrannhet, så att du kan navigera med mindre handrörelse, vilket förbättrar produktiviteten och effektiviteten.
Ett avtagbart handledsstöd ger mjuk dämpning för att stödja hand och handled i ergonomisk komfort under längre perioder av aktivitet på datorn.
Ambidextrous design fungerar lika bra för höger- och vänsterhänta användare.
Plug-and-play-installation innebär att du kan klicka och rulla på din Mac eller PC med snabb, enkel installation via den pålitliga kabelanslutna USB-anslutningen - inga batterier krävs.
MPN:
K72500WW
Produkttyp:
Mus
Trådlös anslutning:
Nej