Leitz Dokumentförstörare, Leitz IQ Home Office P4 Cross Cut Shredder, 10 ark, pappersuppsamlare på 23 liter, strimlar: papper, häftklamrar och gem   lades till i vagnen.
brand-logo

Leitz Dokumentförstörare, Leitz IQ Home Office P4 Cross Cut Shredder, 10 ark, pappersuppsamlare på 23 liter, strimlar: papper, häftklamrar och gem

st

186443
1.323,75 kr  inkl. moms
Meddela mig när produkten är tillgänglig
Du kan ställa den här kompakta dokumentförstöraren på ditt skrivbord.

Den är ett fantastiskt tillskott till alla hemmakontor. Den är tyst och snabb och du kan se till att dina dokument är konfidentiella med ett knapptryck.
Den här Leitz IQ Home Office-dokumentförstöraren har en uppsamlare på 23 liter och kan strimla upp till 10 A4-ark samtidigt. Den har teknik för att förhindra papperstrassel vilket innebär att den stoppas automatiskt och arken backas när det behövs. Du kan använda Leitz IQ Home Office Cross Cut Shredder kontinuerligt i upp till 6 minuter och uppsamlaren rymmer upp till 225 ark. Dessutom visas information på LED-skärmen om du behöver vänta tills den har svalnat. Den här moderna kontorspappersförstöraren har ett lättanvänt pekkontrollsystem.

Tyst drift
Strimlar upp till 1,8 m/minut
Pekkontroll
Förhindrar papperstrassel
Säkerhetsklass: P4
Garanti: 2 år + 1 år vid registrering av produkt

MPN:
80090000
Säkerhetsnivå DIN:
P-4 Konfidentiell säkerhet
Pappersmatningstyp:
Manuell