Nobo Klassiskt staffli i stål för blädderblock och mobil whiteboard, magnetisk stålyta, aluminiumram   lades till i vagnen.
brand-logo

Nobo Klassiskt staffli i stål för blädderblock och mobil whiteboard, magnetisk stålyta, aluminiumram

st

MPN: 1901916
kr 939,00  exkl. moms
Det magnetiska stafflit från Nobo® för blädderblock och whiteboard är ett bekvämt och robust val för möten och brainstorming, samt enkelt att flytta omkring och förvara.

Blädderblocksställ från Nobo® med whiteboard och blädderblock i en och samma enhet. Ett snyggt tillskott till kontor, mötesrum, konferenscenter och hotell. Du kan enkelt hänga upp pappersark på den magnetiska ytan eller skriva direkt på whiteboardtavlan. Den smarta designen innehåller även utdragbara ben som är fullständigt justerbara och gör att du kan ändra höjden för varje enskild användare. De kan även vikas undan på ett säkert sätt för transport och förvaring. Dessutom finns ett pennfack som rymmer pennorna och hindrar dem från att rulla iväg.

Dubbla användningsområden med whiteboardyta och blädderblock
Enkel att transportera
Stativben för höjdjustering
Hållbar lackerad och magnetisk yta i stål, med skydd mot repor och flisor
Pennfack för markeringspennor
10 års garanti
Mått: 680 x 1840 mm
Vikt: 12,6 kg
Specifikationer:
Dubbla användningsområden med whiteboardyta och blädderblock Enkel att transportera Stativben för höjdjustering Hållbar lackerad och magnetisk yta i stål, med skydd mot repor och flisor Pennfack för markeringspennor Mått: 680 x 1840 x 680 mm Vikt: 12,6 kg
Bredd:
680 mm
Höjd:
1840 mm
Vikt:
11 kg
Djup:
680 mm
Produkttyp:
Staffli
Magnetisk:
Ja
Garanti:
10 år
Rutnät:
Nej
Vikbar:
Nej
Dubbelsidig:
Nej
Tavlans höjd:
1840 mm
Tavlans bredd:
680 mm
Justerbar höjd:
Ja
Antal ben:
3