NORDEX Allrengöring Biobact Cleaner för toaletter och badrum, parfymerad, ljusgrön, 1l   lades till i vagnen.
brand-logo

NORDEX Allrengöring Biobact Cleaner för toaletter och badrum, parfymerad, ljusgrön, 1l

st

106653
Före
198,75 kr
118,75 kr  inkl. moms
Mikrobiologisk rengöring och luktbekämpning.

Biobact Clean är särskilt avsett för daglig rengöring av allehanda material i våtutrymmen, som toalettgolv, tvättställ, kakel, urinoarer och WC-stolar.
Behandling sker via våttorkning med mopp eller duk, och medlet lämnar en skinande ren och blankyta efter sig. Produkten har en snabbverkande rengöringseffekt, samtidigt som den erbjuder en långvarig mikrobiell aktivitet.
Vid användning av produkten omvandlas organiska substanser, som urin och matrester, till enbart vatten och koldioxid, samtidigt som dålig lukt ersätts av en fräsch doft i det aktuella utrymmet.
Sammanfattningsvis har Biobact tre olika funktioner på en och samma gång: problemlösare (rengör och eliminerar lukter), problemförebyggare (minimerar framtida luktgener) och bakteriekontroll (förebyggande mot farliga bakterier).

pH-värde: ca 7-8 (koncentrat)
Parfymerad
Dosering: Uppstartsdosering: 1 del till 3 delar vatten (2-3 dgr). Daglig dosering: 1 del till 100 delar vatten. Extra dosering: 1 del till 40 delar vatten. Doseringen är avhängig av vattnets hårdhet och graden av smuts.
Utseende: Ljusgrön vätska
MPN:
62532831
Volym:
1
Säkerhetsdatablad
Produktblad