NORDEX Fönsterputs GlassClean 750ml   lades till i vagnen.
brand-logo

NORDEX Fönsterputs GlassClean 750ml

flaska om 750 ml

231516
77,50 kr  inkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
Svanen
eco-icon
Cradle2Cradle
Visa alla
Nordex Green är en serie Cradle to Cradle certifierade rengöringsmedel som har en minimal påverkan på miljön under hela livscykel.

GlassClean är ett effektivt bruksfärdigt rengöringsmedel i spray för en daglig cirkulär putsning av glas, speglar och andra släta ytor. Strimmelfri, lämnar inga rester. Oparfymerad.
Spraya medlet på ytan som ska rengöras och torka av med en fuktig duk, gärna av mikrofiber. Vid hårt smutsade ytor, låt medlet verka en stund innan avtorkning. Undvik kontakt med trä, aluminium och porösa ytor.

Nordex Green är en serie Cradle to Cradle certifierade rengöringsmedel som har en minimal påverkan på miljön under hela livscykel. Baserade på ingredienser som är biologiskt nedbrytbara och mestadels växtbaserade. Cradle to Cradle står för ett nytt koncept med ett omfattande program för designen av produkter med avseende på användning av material och tillverkning. Programmet utvärderar en produkts säkerhet för människor, miljön och designen för framtida livscykler. Samt fokuserar på att använda säkra material som kan återvinnas som tekniska näringsämnen eller komposteras som biologiska näringsämnen.

pH-värde: 11 i brukslösning
Lukt: Oparfymerad
Dosering: Bruksfärdig
Utseende: Ofärgad vätska
Svanen: Licensnummer 30260269
MPN:
62591601
Volym:
750
Säkerhetsdatablad