NORDEX Sköljmedel Lavér Soft Breeze, flytande koncentrat, blå, doft av hav och vind, 2l   lades till i vagnen.
brand-logo

NORDEX Sköljmedel Lavér Soft Breeze, flytande koncentrat, blå, doft av hav och vind, 2l

st

112930
Före
83,75 kr
58,75 kr  inkl. moms
Kläder och textilier ser, känns och luktar bättre när du tar med sköljmedlet Nordex Lavér Soft Breeze i tvättrutinen.

Få dina kläder att både se och kännas bättre med det här fräscha sköljmedlet. Det här koncentratet används enkelt i en maskin eller som en sista tvätt och sköljning när du tvättar för hand. Vätskan optimerar tvättprocessen genom att uppfriska tyger med en fräsch doft. Produkten är framtagen för att avlägsna statisk elektricitet från syntetfiber.
Under tvättning och sköljning kommer lösningen att bilda en skyddsbarriär som förebygger statisk vidhäftning under tork. Barriären gör att det går mycket snabbare och enklare att stryka kläderna, och är pricken över i:et på en långsiktig rutin för tygskötsel. Den behagliga doften får kläderna att lukta gott i flera dagar, oavsett om de ligger i garderoben eller används. Den mångsidiga lösningen ger utmärkta resultat på allt från tjock ull till fint siden och optimerar omsorgen om dina kläder och textilier från början till slut. Efter tvätt kommer tygerna att både se och kännas betydligt mjukare utan att materialet har förlorat sin kvalitet eller tygerna sina färger.

pH-värde: ca 3,5 (koncentrat)
Parfymerad
Dosering: Maskintvätt: 1/2 kapsyl (20 ml) till 2-3 kg tvätt. Dosering handtvätt: 1⁄2 kapsyl (20 ml) till ca 8 liter vatten.
Utseende: Blå vätska
MPN:
62555118
Volym:
2
Säkerhetsdatablad