Olympus Diktafon WS-853   lades till i vagnen.
brand-logo

Olympus Diktafon WS-853

st

MPN: V415131BE000
1.123,75 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  1-2 dagar
Diktafon OLYMPUS WS-853 ger dig detaljrika röstinspelningar i alla lägen. Den har en krispig och klar ljudkvalitet med brusreducering.

Med Diktafon OLYMPUS WS-853 får du ett effektivt sätt att föra anteckningar på. Den ger ett utmärkt ljud från dess inbyggda stereomikrofoner. Den har även ett intelligent auto-läge för enkel inspelning.

Storlek på skärm: 29 x 29 mm / 1,61"
Inspelningsformat: MP3
Brusreducering
Minne: 8GB + plats för microSD / microSDHC-kort upp till 32GB
Strömförsörjning: Batteri 2 x AAA
Mått: H 111,5 x B 39 D 18 mm
Vikt: 77 g

Stereokänsla i varje inspelning
De riktade stereomikrofoner med en 90° vinkel levererar en superb stereokänsla - så att du kan känna även de minsta detaljerna i inspelningen. Oavsett var den person som talar befinner sig eller riktningen på talet, kan du tydligt fånga informationen.
Gör justeringarna åt dig
För att lyssna på dina inspelningar mer bekvämt, justerar Intelligent Auto Mode automatiskt inspelningsnivån för att matcha volymen på ljudkällan. När en talare talar mycket högt, minskar spelaren ingångsnivån, och för mjuka röster ökar ingångsnivån - för att alltid ge en jämn nivå på volymen.
Gjord för nybörjare och lika perfekt för avancerade användare
Med två olika visningslägen kan du använda din diktafon, även om du är nybörjare. Enkelt läge visar endast väsentlig information i stort teckensnitt och begränsar menyalternativen till ofta använda funktioner. För mer avancerade användare, finns alla funktioner i menyalternativet normalläge.
Det enklaste sättet att spara data
Spara data enkelt och bekvämt med den inbyggda USB-kontakten. Anslut den bara i din PC eller Mac för att överföra röstinspelningar från enheten till en extern hårddisk. Du kan också använda den som ett USB-minne för att dela dokument.
Modell:
WS-853
Färg:
Svart
Bredd:
3.9 cm
Höjd:
11.15 cm
Vikt:
77 g
Djup:
1.8 cm
Produkttyp:
Röstinspelare
Ljudutgång:
Stereo
Digital Lagringskapacitet:
8 GB
Typ (ljudingång):
Mikrofon
Typ av digitalspelare:
Flash-baserad
Underkategori (KB) (Ljudsystem):
Diktafoner, avskrivare