Oxford Anteckningsblock OXFORD Es. A5 linj spir   lades till i vagnen.
brand-logo

Oxford Anteckningsblock OXFORD Es. A5 linj spir

st

100518
71,25 kr  inkl. moms
Avisera mig när den är tillgänglig

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
EasyTree
eco-icon
EU-Ecolabel (EU-blomman)
eco-icon
Pan European Forest Certifikation
Visa alla
Med Oxfords Essentials-seriens anteckningsblock kan du göra det vardagliga organiseringsarbetet enkelt. Anteckningsblocken har utformats för att hjälpa dig att hålla ordning på dina anteckningar, att göra-listor och kontakter.

Den flerfunktionella Essentials-serien har flera snygga anteckningsblock som finns tillgängliga i en rad klassiska färger. De är enkla, praktiska och kan användas både för personligt eller professionellt bruk. Det här anteckningsblocket från Oxford Essentials har ett flexibelt omslag i kartong som är enkelt att rengöra, vilket gör att anteckningarna skyddas och hålls prydliga – perfekt för frekvent användning. Dess 90 hålslagna ark är perforerade så att du snabbt kan riva ut ett ark utan krångel. Dessutom har alla Oxford Essentials-anteckningsblock Optik Paper®, som har minimal transparens. Pappret är också miljövänligt och ackrediterat av EU Ecolabel.

I det här Oxford®-sortimentet ingår Scribzee™: en användbar anteckningsapp som förändrar ditt sätt att sortera och förvara dina anteckningar. Scribzee™ kan hämtas kostnadsfritt från App Store eller Google Play och gör att du kan använda din telefons kamera till att skanna, märka och spara dina anteckningar på ett säkert sätt. Den molnbaserade appen är krypterad för extra säkerhet och hjälper dig att enkelt sortera anteckningar i mappar och eller efter händelser, samt dela dem med andra. Appen är också inbyggd i produktivitetsappen Evernote, så att du kan hitta dina skannade objekt direkt i kalendern.

Linjerat papper på 90 g/m²
Flexibelt omslag i kartong
Optik Paper®-teknik
Miljövänligt papper som ackrediterats av EU Ecolabel
Inramad linjering med rubrik och dubbla marginaler
Mikroperforerad för enkel borttagning med en skarp kant
90 blad, 180 sidor
Rutnätsstorlek: 5 x 5 mm
Mått: A5, 148 x 210 mm

MPN:
100103741
Modell:
Essentials
Specifikationer:
Optik Paper, Bokmärke med konverteringstabell
Pappersfärg:
Vitt
Hålning:
Nej
Pappersvikt:
90 g/m²
Antal ark:
90 ark
Rutnät:
Nej
Linjerad:
Ja
Mikroperforering:
Ja
Omslagsmaterial:
Kartong
Pappersstorlek:
A5
Expanderbar:
Nej
Sidomarkör:
JA
Omslagsfärg:
Sorterade
Produktblad