Oxford Blädderblock SmartChart, tomt, 20 ark, 90 g/m², 6 hål, 650 x 980 mm, vitt   lades till i vagnen.
brand-logo

Oxford Blädderblock SmartChart, tomt, 20 ark, 90 g/m², 6 hål, 650 x 980 mm, vitt

st

158984
173,75 kr  inkl. moms
Avisera mig när den är tillgänglig

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Staffliblocket Oxford SmartChart är ett innovativt verktyg för ökad produktivitet som gör att du snabbt kan skriva ner och dela anteckningar efter viktiga möten.

Oxford har gjort det roligt igen att göra anteckningar under viktiga kontorsmöten genom att introducera ett enkelt sätt att ta bild på, spara och dela ett dokument. Dessa blädderblock har 6 hål upptill, så de passar på de flesta konventionella staffliblocken. De fungerar precis som vanliga blädderblock, vilket innebär att du kan skriva på dem med märkpennor i olika färger, att de kan ”tas loss” och att de kan visas för andra i rummet.

Men det som skiljer detta från ett vanligt blädderblock är förmågan att spara en exakt kopia av dina mötesanteckningar och snabbt skicka dem till kollegorna efter att mötet har avslutats. Du kommer igång genom att hämta hem den kostnadsfria programvaran till din mobila enhet. Sedan använder du enhetens kamera för att rada upp specifika punkter på blocket med dem på kameran för att ta helsidebilder som sedan kan sparas som en PDF-fil. Du kan distribuera filen som en bilaga i ett e-postmeddelande eller genom att lägga den i en delad eller en molnbaserad lagringsenhet.

Lättanvänt och praktiskt flipchart-block
Kostnadsfri nedladdningsbar programvara (Scribzee) som gör att du kan ta bild på, spara och skicka dokument efter ett möte
Öka produktiviteten genom att spara tid
Har 6 hål upptill för att kunna hängas på blädderblocksstaffli
Blankt papper utan rader
Pappersvikt: 90 g/m²
Mått: 650 x 980 mm
Färg: Vit
Ett block innehåller 20 blad
Med SCRIBZEE-TAGS
MPN:
400096277
Specifikationer:
Optik Paper, Blödsäkert
Produktlinje:
Oxford SmartChart
Pappersfärg:
Vitt
Bindningstyp:
Toppbunden
Antal ark:
20 ark
Mikroperforering:
Ja
Pappersstorlek:
650 x 980 mm
Varumärke:
Oxford
Antal hål:
6