Plånboksfodral iPhone 11 Pro   lades till i vagnen.

Plånboksfodral iPhone 11 Pro

st

MPN: RAD214
299,00 kr  exkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
Strålningsskyddad Plånboksväska PU-läder Flipcover 3-LED RFID.

Eleganta plånboksväskan med antistrålningsskydd, är tillverkad av läckert mjukt PU läder.
De trådlösa RFID-signalerna dina kontaktlösa kreditkort släpper ut kan blockeras, om du förvarar dina kreditkort i ett anti-strålningsskyddande plånboksväska med 3-LED RFID teknik från RadiCover. Den nya avancerade 3-LED kretsen skyddar upp till totalt 8 st kort i din plånbok samtidigt.
Mobilskalet har ett speciellt anti-strålningsmembran på framsidan av väskan, som effektivt minskar upp till 86% av den elektromagnetiska mobilstrålning som sänds från din mobiltelefon till ditt huvud och kropp. Samtidigt skyddar plånboksväskan din smartphone mot slag och repor.
Så här skyddar väskan dig:
1) Tala med locket stängt över framsidan av skärmen.
För att undvika de skadliga strålarna och värmen från telefonen, tala med locket stängt över skärmen. Omslaget är utrustat med hål för högtalare och mikrofon som gör det möjligt att uppnå maximal strål-reduktion på upp till 86%. Du är således väl skyddad både när du pratar i telefon och när den är inne, till exempel fickan eller väskan.
2) Vänd alltid framsidan av väskan mot dig.
Eftersom väskan endast skyddar mot framsidan, måste därför detta alltid vändas in mot kroppen för att uppnå skydd. Med klaffen stängd framför skärmen undviker du både strålar och “varmt öra” och värme mot huvud, vilket är bevisat skadligt.

Skyddar mot 86% av mobilstrålningen
RFID-skydd mot kontaktlöst kreditkortsbedrägeri
Skyddar din telefon mot stötar och repor
3 fack för kreditkort, 1 fack för sedlar
Konstläder