Rollermouse Contour Red kabel   lades till i vagnen.
brand-logo

Rollermouse Contour Red kabel

st

112297
3.488,75 kr  inkl. moms
Nya RollerMouse Red gör att du slipper sträcka dig, spänna musklerna och greppa på ett sätt som vanligtvis förknippas med en traditionell datormus eller andra pekdon.

Med den unika designen, en större rullstav med struktur för ökad precision, får du en svårslagen kontroll över muspekaren.
Rullstav. Rulla staven uppåt, neråt och i sidled för att flytta muspekaren. Justera pekarhastigheten. Välj mellan fem olika pekarhastigheter från 800 dpi till 2400 dpi. Kopiera, Klistra in eller dubbelklicka med ett tryck. Ett nytt, bredare, gummerat scrollhjul gör det både lättare och smidigare att klicka och scrolla.

Mjukt klick
Aluminumhölje
Kompatibel med PC och MAC
Mått: L: 41cm x H:2,3cm X B:10cm
Garanti: 2 år

Prisbelönt design
Solid, elegant och hållbar aluminiumdesign med avläsningstekniken 7SENSES. Oöverträffad känsla, snabbhet och exakt precision med en snygg och ergonomisk mus.
Inbyggd precision
Den nya avläsningstekniken 7SENSES inuti rullstaven ger oslagbar precision och kontroll. Sensorerna i rullstaven skyddar från smuts och damm. 7SENSES läser av markörens position och anpassar hastigheten och accelerationen kontinuerligt så att rullstaven är så centralt placerad som möjligt, samtidigt som den intuitivt anpassas till din hastighet för att minska mikrorörelser och öka effektiviteten.
Bekväm kontroll
Få bättre kontroll och mindre belastning med en större och bättre rullstav. Contour har bytt ut det mekaniska musklicket mot ett virtuellt, digitalt klick. Det gör att musen inte klickar tillbaka och att belastningen minskar. Det digitala musklicket kombinerat med en tjockare rullstav med struktur gör att musen både är lättare att använda och känns bra.
Rollermouse DNA
RollerMouse placeras centralt framför tangentbordet och eliminerar behovet av att greppa eller sträcka sig efter musen, något som kan vara ansträngande för nacke, axlar, armbågar och handleder. Det här optimala arbetsområdet rättar till hållningen och förebygger skador. Använd handledsstödet för båda händerna och variera din position för att undvika obehag. Helt enkelt ett bättre sätt att arbeta.
Lätt att använda – direkt
Den nya rullstaven är lättare att använda och ännu mer exakt. Den större ytan ger dig bättre kontroll när du pekar, rullar och klickar. RollerMouse anpassar sig efter individen – från yrkesverksamma som använder CAD och andra avancerade designprogram till vanliga användare.

MPN:
RM-RED
Modell:
Red
Bredd:
41 cm
Höjd:
2.3 cm
Antal knappar:
8
Bruksanvisning
Produktdatablad/broschyr
Bruksanvisning