Rollermouse Red Underarmsstöd   lades till i vagnen.
brand-logo

Rollermouse Red Underarmsstöd

st

118743
Före
1.498,75 kr
1.348,75 kr  inkl. moms
ArmSupport Red ger det ultimata stödet för att bibehålla en neutral hållning framför datorn antingen i stående eller sittande ställning.

ArmSupport Red är gjord speciellt för RollerMouse Red och RollerMouse Red plus och justerar kroppen när du skriver och använder din RollerMouse. ArmSupport Red kan fästas på främre bordskanten på skrivbord med 1,8 cm till 3,5 cm tjocklek och gör detta tillbehör till RollerMouse Red perfekt för de med ett höj och sänkbart skrivbord.

Mått (BxDxH): 60 x 25,5 x 2,3 cm Midja: 13,5cm
Garanti: 2 år

Inbyggd precision
Den nya avläsningstekniken 7SENSES inuti rullstaven ger oslagbar precision och kontroll. Sensorerna i rullstaven skyddar från smuts och damm. 7SENSES läser av markörens position och anpassar hastigheten och accelerationen kontinuerligt så att rullstaven är så centralt placerad som möjligt, samtidigt som den intuitivt anpassas till din hastighet för att minska mikrorörelser och öka effektiviteten.
Bekväm kontroll
Få bättre kontroll och mindre belastning med en större och bättre rullstav. Contour har bytt ut det mekaniska musklicket mot ett virtuellt, digitalt klick. Det gör att musen inte klickar tillbaka och att belastningen minskar. Det digitala musklicket kombinerat med en tjockare rullstav med struktur gör att musen både är lättare att använda och känns bra.
Rollermouse DNA
RollerMouse placeras centralt framför tangentbordet och eliminerar behovet av att greppa eller sträcka sig efter musen, något som kan vara ansträngande för nacke, axlar, armbågar och handleder. Det här optimala arbetsområdet rättar till hållningen och förebygger skador. Använd handledsstödet för båda händerna och variera din position för att undvika obehag. Helt enkelt ett bättre sätt att arbeta.
Lätt att använda - direkt
Den nya rullstaven är lättare att använda och ännu mer exakt. Den större ytan ger dig bättre kontroll när du pekar, rullar och klickar. RollerMouse anpassar sig efter individen - från yrkesverksamma som använder CAD och andra avancerade designprogram till vanliga användare.
MPN:
RM-AS RED
Bredd:
60 cm
Höjd:
2.3 cm
Djup:
13.5 cm
Modell:
ArmSupport Red
Produktdatablad/broschyr