Safescan Förfalskningsdetektor, 70 UV, slimmad design, 9 W UV-lampa, LED-zon med vitt ljus, automatisk avstängning, svart   lades till i vagnen.
brand-logo

Safescan Förfalskningsdetektor, 70 UV, slimmad design, 9 W UV-lampa, LED-zon med vitt ljus, automatisk avstängning, svart

st

MPN: 131-0398
779,00 kr  exkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
Identifiera äkta sedlar direkt från kassan på en sekund med Safescan 70 UV förfalskningsdetektor.

Moderna sedlar använder mycket speciella säkerhetsstandarder som gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt identifiera äkta sedlar. Med förfalskningsdetektorn Safescan 70 får du det perfekta verktyget för att göra just det. Den snygga designen passar perfekt intill kassan utan att ta för mycket plats. Enheten använder ultraviolett ljus och en reflektoryta för att belysa sedlar av alla slags valutor. Om en UV-vattenstämpel syns på en sedel under det här ljuset betyder det att den är äkta med 100 procents precision. Enheten har även en vit LED-zon som kan användas för att kontrollera metalltrådar. Med Safescan 70 blir du inte bara effektivare, utan du sparar även tid och driftskostnader tack vare den automatiska start-/stoppfunktion och varmstartstekniken som gör så att lamporna räcker upp till tre gånger längre.

Ultraviolett förfalskningsdetektor
Snygg och slimmad design
Verifierar alla moderna sedlar
Omedelbart resultat
Identifierar vissa ID-dokument och officiella dokument
Kraftfull 9 W UV-lampa
Vit LED-zon
Automatisk avstängningstimer
Vikt: 515 g
Mått: 20,5 x 10 x 8,9 cm
Modell:
SAFESCAN 70
Produktlinje:
Safescan
Färg:
Svart
MPN:
1310398
Bredd:
206 mm
Höjd:
102 mm
Vikt:
585 g
Djup:
88 mm
Produkttyp:
Förfalskningsdetektor
Garanti:
3 år
Auto start/stopp:
Ja
CE-certifierad:
Ja