STABILO Fiberspetspenna, Pen 68, mediumspets, polypropylenpennkropp i olika färger, olika bläckfärger   lades till i vagnen.
brand-logo

STABILO Fiberspetspenna, Pen 68, mediumspets, polypropylenpennkropp i olika färger, olika bläckfärger

fp om 20 st

MPN: 6820-03
99,00 kr  exkl. moms
Rita, färglägg eller stryk under med STABILO® Pen 68, en fiberspetspenna av hög kvalitet som utmärker sig för att skapa starka linjer i fylliga färger.

STABILO® Pen 68 utmärker sig för att producera livfulla färger och starka linjer och är bäst när den används för att rita, färglägga eller stryka under. Med den robusta fiberspetsen är den även ett utmärkt val för detaljerat arbete, som att rita diagram eller göra skisser och tekniska ritningar. Pennan har en klassisk sexkantig randig design och en ventilerad säkerhetskork. Pennan har dessutom ett luktfritt vattenbaserat bläck så att den kan ligga utan kork i upp till 24 timmar utan att torka. Finns i blandade klara färger. Förpackningen med 20 färgglada pennor ger lysande pigmenterade linjer som appliceras jämnt med hjälp av pennans stabila trycktåliga M-spets. I förpackningen STABILO® Color Parade blir pennorna mer överskådliga så att du lättare kan se och välja penna.

Vattenbaserat bläck
Huv
Linjebredd: 1,0 mm
Textfärg: 20 olika färger
Färg pennkropp: Samma som textfärg
Produkttyp:
Fiberspetspenna
MPN:
682003
Specifikationer:
Kapsel av; Ventilerat säkerhetslock
Fickklämma:
Nej
Produktlinje:
Stabilo Pen 68
Bläckfärg:
Svart, Grön, Ljusblå, Gul, Orange, Brun, Violett, Rosa, Ljusgrön, Ultramarin, Mörkröd, Rödblommig, Citrongul, Lila, Mörkgrå, Karminröd, Ljus ockra, Isgrön, Turkosgrön, Ljust kallgrå
Linjebredd:
1 mm
Modell:
Pen 68
Förpackningstyp:
Plastförpackning
Pennkroppsmaterial:
Polypropylen
Bläcktyp:
Vattenbaserad
Material spets:
Fiber
Genomskinlig kropp:
Nej
Tidsstorlek:
Medium
Grepp:
Nej
Indragbar:
Nej
Max. radbredd (mm):
1 mm
Linjebredd (text):
Medel
Antal färger (Allmänt):
20
Tvättbart bläck:
Nej
Pennkroppsform:
Sexkantig