STABILO Överstrykningspenna BOSS® ORIGINAL olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 70/4   lades till i vagnen.
brand-logo

STABILO Överstrykningspenna BOSS® ORIGINAL olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 70/4

fp om 4 st

MPN: 70/4
Före
57,00 kr
37,00 kr  exkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Markera text och viktig information med den klassiska överstrykningspennan STABILO® BOSS® ORIGINAL med Anti-Dry-Out-teknik.

Originalöverstrykningspennan STABILO® BOSS® har ett tillförlitligt vattenbaserat bläck med Anti-Dry-Out-teknik så att korken kan vara av under 4 timmar utan att den torkar ut. Den kan användas på nästan alla typer av papper. Den har en snedskuren spets som ger dubbla linjebredder på 2 respektive 5 mm så att du kan använda den i många olika sammanhang, till exempel för att skriva, stryka under eller markera. Överstrykningspennorna från STABILO® passar perfekt för studenter och yrkesverksamma som måste läsa och markera viktig information i texter. Överstrykningspennan har den klassiska BOSS®-formen med en platt pennkropp som inte rullar iväg. Kollektionen levereras i en lättillgänglig plastförpackning och innehåller ett urval av 4 levande färger.

Med huv
Snedskuren spets
Linjebredd: 2 respektive 5 mm
Lätt att fylla på med billiga BOSS®-påfyllningar
Textfärg: Orange, Gul, Grön och Rosa
Färg pennkropp: I samma färg som respektive textfärg

Specifikationer:
Streckkod
MPN:
704
Produkttyp:
överstrykningspenna med platt pennkropp
Återfyllningsbar:
Ja
Bläckfärg:
Fluorescerande grön, Fluorescerande orange, Fluorescerande rosa
Linjebredd:
2 mm
Pennkroppsmaterial:
Polypropen (PP)
Bläcktyp:
Vattenbaserat bläck
Färg pennkropp:
Assorted
Genomskinlig kropp:
Nej
Grepp:
Nej
Indragbar:
Nej
Spetstyp:
Kisel
Max. radbredd (mm):
5 mm
Anti-uttorkningsteknik:
Ja