STABILO Överstrykningspenna LUMINATOR® olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 71/4   lades till i vagnen.
brand-logo

STABILO Överstrykningspenna LUMINATOR® olika fluorescerande färger, snedskuren spets, 2 + 5 mm, 4 stycken i en plastförpackning, 71/4

fp om 4 st

MPN: 71/4
Före
155,00 kr
119,00 kr  exkl. moms
Avisera mig när den är tillgänglig

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
Visa alla
Markera text och viktig information med överstrykningspennan STABILO® LUMINATOR® som har en stor bläckbehållare som inte läcker vid tryck.

Den eleganta överstrykningspennan STABILO® LUMINATOR® har en mycket större bläckbehållare än andra överstrykningspennor, vilket gör att du kan markera upp till 500 m text och innehåll. Överstrykningspennan har en smart design som inte läcker i stressiga situationer, så den är säker att använda i flygplan. Den har även en bläcknivåindikator så att du kan övervaka åtgången. LUMINATOR® har ett tillförlitligt vattenbaserat bläck med Anti-Dry-Out-teknik så att korken kan vara av under 4 timmar utan att den torkar ut. Den kan användas på nästan alla typer av papper. Den har en robust snedskuren spets som ger dubbla linjebredder på 2 respektive 5 mm så att du kan använda den i många olika sammanhang, till exempel för att skriva, stryka under eller markera. Bläcket kommer att appliceras jämnt ända till sista droppen och det bleknar inte med tiden. Överstrykningspennorna från STABILO® passar perfekt för studenter och yrkesverksamma som måste läsa och markera viktig information i texter. Kollektionen levereras i en lättillgänglig plastförpackning, innehåller 4 levande färger och varje överstrykningspenna har en rund pennkropp med greppzon för bättre kontroll.

Med huv
Snedskuren spets
Linjebredd: 2 respektive 5 mm
Textfärg: Orange, Gul, Grön och Rosa
Färg pennkropp: Svart + Transparent i respektive textfärg
Specifikationer:
Skuggresistent
MPN:
714
Produkttyp:
överstrykningspenna med rund pennkropp
Snabbtorkning:
Ja
Återfyllningsbar:
Nej
Bläckfärg:
Fluorescerande orange, Fluorescerande rosa
Linjebredd:
5 mm
Pennkroppsmaterial:
Polypropen (PP)
Bläcktyp:
Vattenbaserat bläck
Färg pennkropp:
Assorted
Genomskinlig kropp:
Ja
Grepp:
Nej
Indragbar:
Nej
Spetstyp:
Chisel
Max. radbredd (mm):
5 mm
Anti-uttorkningsteknik:
Ja
Flytande bläck:
Ja