Staples Manuell häftapparat, full skala, blå   lades till i vagnen.
brand-logo

Staples Manuell häftapparat, full skala, blå

st

MPN: 50660
65,00 kr  exkl. moms
De manuella häftapparaterna från Staples® har en kompakt design så att du kan ta med dig dem när du är på resande fot eller förvara dem på ditt skrivbord utan att de tar för mycket plats.

Den manuella häftapparaten från Staples® kommer väl till pass för projekt, klassrummet och kontorsmiljöer när du ska häfta flera sidor av dokument. Med den här häftapparaten får du precisionshäftning inom räckhåll. Du kan snabbt fylla på dessa häftapparater med klamrar i storlek 24/6. De har en utrymmeseffektiv och kompakt design för bättre bärbarhet och trasselfri förvaring.

Enkel häftning av upp till 25 pappersark
Lätt påfyllningsbara
Maximalt antal ark åt gången: 2-25
Kompatibel häftstorlek: 24/6-26/6
Färg: Blå
Specifikationer:
Häfta samman lösa ark med den här häftapparaten, Den kompakta designen gör att du kan spara skrivbordsutrymme och gör det också enkelt för dig att bära med den i väskan, När häftapparaten är påfylld, kan den användas för att häfta upp till 25 pappersark, Häftapparaten är tillverkad av högkvalitativa material och kommer garanterat att hålla länge, Tillverkad av högkvalitativa material, Bärbar design, Häftar upp till 25 pappersark, Påfyllningsbar.
Färg:
Blå
MPN:
50660
Material:
Tillverkad av högkvalitativa
Produkttyp:
Häftapparat av helstapeltyp
Kompatibel häftningsstorlek:
24/6
Häftningskapacitet:
25 ark
Kapacitet (antal ark):
25 ark
Storlek:
24/6
Typ:
Häftapparat
Manuell eller elektrisk:
Manuell