Sustainable Earth by Staples Biologiskt nedbrytbara engångspappersmuggar, gröna med tryckt logotyp, 200 ml   lades till i vagnen.
brand-logo

Sustainable Earth by Staples Biologiskt nedbrytbara engångspappersmuggar, gröna med tryckt logotyp, 200 ml

fp om 100 st

MPN: 5382720
95,00 kr  exkl. moms

Miljö och hållbarhet

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
Pan European Forest Certifikation
Visa alla
Våra Sustainable Earth by Staples-produkter är tillverkade med miljön i åtanke. De miljövänligare produkterna är tillverkade av förnybara resurser och återvunnet material och/eller är certifierade av tredje part för sina miljövänliga egenskaper.

De här miljövänliga pappersmuggarna rymmer 200 ml och passar perfekt för varma vätskor som te, kaffe, varm choklad och soppa. De är lätta och enkla att stapla och förvara på ett prydligt sätt så att du alltid kan ha dem på lager i lunch- eller fikarummet. De kan kasseras efter användning, vilket gör dem till ett bra val på jobbet eller för festliga tillfällen. Du sparar tid eftersom du slipper diska varje dag och efter evenemang.

De här stabila muggarna är tillverkade av tåligt papper och blir inte mjuka när de blir våta för att du ska slippa oroa dig för läckande skarvar. Du kan återanvända dem efter en snabb avsköljning i vatten eller kasta dem när du har druckit upp. De här muggarna är tillverkade av 100 % biologiskt nedbrytbart och komposterbart material. Den attraktiva designen kommer att göra ett bra intryck på anställda och besökare.

Våra Sustainable Earth by Staples™-produkter är tillverkade med miljön i åtanke. De miljövänligare produkterna är tillverkade av förnybara resurser och återvunnet material och/eller är certifierade av tredje part för sina miljövänliga egenskaper.

Tillverkad av 100 % komposterbart material
Pappersmugg med designtryck
Lämpliga för användning med varma drycker
Engångsartikel
Certifieringar: PEFC, Vincotte
Färg: gröna med logotyp
Förpackad kvantitet: 100
Muggens höjd: 93 mm
Muggens toppdiameter: 70 mm
Volym: 200 ml
Maximal kapacitet till kanten: 215 ml
Färg:
Grön
MPN:
5382720
Produkttyp:
Engångsmugg
Kapacitet:
200 ml
Genomskinlig:
Nej
Förpackad mängd:
100
Diameter:
70 mm
PEFC-certifierade:
Ja
Återvinningsbara:
Ja
Stapelbar:
Ja
Mikrovågssäker:
Nej
Engångsvara:
Ja
Easy on the Planet:
Ja
Diameter x Höjd:
70 x 93 mm
Kan diskas i diskmaskin:
Nej
Handtag:
Nej
Kapacitet för varma drycker:
Ja