TP-Link Universal Wireless-N Range Extender   lades till i vagnen.
brand-logo

TP-Link Universal Wireless-N Range Extender

st

123496
286,25 kr  inkl. moms
Beställningsvara, leveranstid  3-5 dagar
Med TP-Link® Universal Wireless-N range extender kan du enkelt utöka täckningen för ditt trådlösa nätverk.

Enheten kopplas in i ett eluttag och ansluts till ett befintligt Wi-Fi-nätverk, tryck bara på WPS-knappen på modemet eller routern så kan du sätta igång. Universal Wireless-N Range Extender stöder alla dina Wi-Fi 802,11 b/g/n-enheter och visar anslutningsstatus med lättlästa indikatorlampor. Anslut en trådlös enhet till ditt Wi-Fi-nätverk genom att använda LAN-porten på Universal Wireless-N Range Extender. Tack vare den minimala storleken och anslutningen till vägguttaget är det enkelt att flytta runt enheten, och den kommer till och med ihåg tidigare anslutna Wi-Fi-nätverk.
Utöka befintliga Wi-Fi-nätverk med en knapptryckning
Kompatibel med 802,11b/g/n-enheter
Lättlästa indikatorlampor för ström, anslutning och signalstyrka
Upp till 300 Mbit/s trådlös anslutningshastighet
Perfekt för HD-videoströmning och onlinespel
Inbyggd LAN Ethernet-port
Liten formfaktor
Lätt att flytta och återinstallera

Range Extender-läget
Minimal storlek och utformad för väggmontering
Enkelt att utöka den trådlösa täckningen

300 Mbps Range Extender
TL-WA850RE är utvecklad för att enkelt kunna utöka räckvidd och förbättra signalstyrkan för ett befintligt trådlöst nätverk för att eliminera "döda zoner", och hjälpa användare underhålla ett befintligt trådlöst nätverk och kraftigt förbättra nätverkets räckvidd. 300 Mbps trådlös 802.11n-hastighet gör den idealisk för jämn HD-video- och musikströmning och för onlinespel.
Flexibel implementering
Enhetens minimala storlek och att den är utformad för väggmontering gör den enkel att ta i bruk och flytta runt vid behov. Dessutom kommer TL-WA850REs profilfunktion ihåg tidigare parkopplade trådlösa nätverk vilket innebär att det inte behövs återställning av enheten när den parkopplade routern ersätts.
Plug-and-Play
Utan trådar eller kablar kan användare inom räckhåll för sitt befintliga trådlösa nätverk utöka den trådlösa räckvidden med ett tryck på knappen WPS på routern följt av knappen Range Extender på TL-WA850RE eller vice versa. Ytterligare ett tryck på parkopplingsknappen etablerar snabbt en krypterad anslutning med klientenheter.
Ethernet-brygga
TL-WA850REs enda Ethernet-port gör att extendern an fungera som trådlös adapter för att ansluta trådbundna enheter som Blu-ray-spelare, spelkonsoler, DVR-enheter och internet-TV. Samtidigt kan enheten även dela det trådlösa nätveket.
Smart signalindikator
5 signallampor visar den aktuella signalstyrkan som TL-WA850RE tar emot från den aktuella routern vilket kan vara till hjälp för att hitta den bästa platsen för extendern så att TL-WA850RE ger bästa möjliga räckvidd och prestanda för nätverket.
Universalkompatibel
Fungerar friktionsfritt med alla 802.11 b/g/n trådlösa enheter. Den är även kompatibel med senaste Windows 8.
MPN:
TL-WA850RE
Bredd:
11
Höjd:
7.52
Vikt:
0.1
Djup:
6.58
Modell:
TL-WA850RE 300Mbps Universal Wireless N Range Extender (Wall Mount)
Operativsystem som krävs:
UNIX, Novell NetWare, Microsoft Windows 98 Second Edition, Linux, Microsoft Windows NT, Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7, Windows 8
Dataöverföringshastighet:
300
Krypteringsalgoritm:
128-bitars WEP, 64-bitars WEP, 152-bitars WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Trådlöst protokoll:
802.11b/g/n
Modemtyp:
Ingen
Datalänkprotokoll:
Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Nätverk / transportprotokoll:
TCP/IP
Produktblad