Arkivering | Brevkorgar | Pärmar | Organisation

Organisering och struktur är A och O för att lyckas på jobbet och privat. Här hittar du allt du behöver för ordning och reda, bland annat: mappar, pärmar, brevkorgar, plastfickor och förvaringslådor.

Var sak på sin plats. Det är lätt att säga, men kan kännas svårt att följa. På Staples gör vi det lätt för dig att leva som du lär genom att erbjuda allt du behöver för ordning och reda. Oavsett storleken på ditt kontor eller budget så har vi produkterna för dig!

Som företagare är det extra viktigt att hålla koll på dokument, fakturor och bokföring. Därför säljer vi ett brett urval av pärmar , mappar, plastfickor, lådor och arkiveringslösningar. Några av de tillverkare vi rekommenderar är: Keba, Esselte, Topa, CEP, Leitz, Exacompta och Bantex. Självklart hittar du även våra egna prisvärda produkter. För konferenser finns dessutom broschyrställ, bindningsmaskiner och skrivplattor.

För hemmakontoret finns brevkorgar och hemarkiv i olika färger och design. Organisera ditt skrivbord med skrivbordsunderlägg, sorteringsmappar och hålslag för alla papperstyper och pappersmängder. Om du gillar att pyssla finns skärmaskiner för hobbyrummet som gör det enkelt att skära papper, foton och film. Här på Staples hittar du alla lösningar som tillför struktur och ordning i vardagen.

Staples Leitz Durable ACCO Esselte Exacompta

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.