Redovisning | Blanketter | Säkerhetsförvaring

Att hålla reda på redovisning och bokföring kräver mycket kunskap och rätt verktyg. Vi erbjuder allt ditt företag behöver för att hålla kontoret organiserat och säkert såsom blanketter, programvara och kassaskåp.

Det är viktigt att redovisningen i ditt företag är rätt och riktig. Men bra hjälpmedel och dokument är det enklare att få rätsida på bokföringen. Håll ordning och reda med bankgiroblanketter, plusgiroblanketter, material för tids- och materialrapport samt kalendrar avsedda för tidsbokning och detaljerad tidsplanering. Fyll upp med extra material inför löneutbetalningar, nyanställningar och mötesbokningar.

För att sedan förvara dina viktiga dokument på en säker plats finns dokumentskåp och säkerhetsskåp. Om du har värdefulla föremål, som exempelvis kontanter och laptops, erbjuds kassaskåp eller kassaskrin. Till kontanter har vi dessutom sedelräknare samt mynträknare i vårt sortiment. Dessa gör hanteringen enklare. För föreningen eller klubben erbjuds lottringar i olika färger för säsongens lotterier och tävlingar.

För butiksägaren finns stabila och stadiga gatuställ, teleskopsställ, bordsställ och tomma materialställ samt displaykartonger i olika färger för inbjudande material.

Esselte Habeco

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.