Rengöring: Kemikalier | Tvål | Trasor

Rengöring: Kemikalier, Tvål & Trasor

Städ- och rengöringsprodukter som värnar om hälsan ska inte behöva göra hål i plånboken. Staples erbjuder kostnadseffektiv rengöring hemma och på arbetsplatsen för att motarbeta smittor och andra farliga bakterier. Vi har allt från allrengöring till kemikalier speciellt utrustade för att ta hand om badrummet till handdesinficering, tvättmedel och tillbehör. Hos oss hittar du trasor och diskborstar för att göra rent i lunchrummet och köket, skonsam tvål till händerna och kan du inte se mer än silhuetter utanför fönstret är det dags att ta till fönsterputs.

Vi har allt du behöver för att hålla hemmet och kontoret skinande rena. Fyll på under diskbänken med rengöringsmedel från stora namn som Ajax och Yes eller i badrumsskåpet med handtvål från Palmolive, Dove eller Staples egna näringsgivande och mycket prisvärda krämtvål.

Garantera en sjukdomsfri semester med en liten flaska desinficeringsmedel i bagaget eller skura bort spåren av gummistövlar i hallen med allrengöring – allt för att få renare luft och en bättre hem- eller arbetsmiljö.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.